🔥İndirim Vodafone avantajlı tarifeler

Eski abonelere devam kampanyası yapsalar bir de

turkcellden kasım kampanyası tarzı bir şey bekliyorum bakalım
valla hocam türk telekomdaydım normalde hızıda baya iyiydi 30-50 arası gidiyordu. Yeni tarife diye 25gb 370tl ye geçiriyorlardı. bende el mahkum vodafona düştük tekrar orada 30gb 250 ye aldım

Bayadır bu fiyatta 2-3 haftadır daha ucuz gelir mi acaba:unsure:

Sırf diğer operatörlere göre internetten yemeyen instagram youtube var diye kullanıyordum. Tahhüt bitti diye türkcelle gectım420 TL 60 gb. Geçmeden önce vodafone'u aradım sizi bırakmak istemiyorum ve şuanki youtube'lu tarifeye geçersem çok uçuk bir fiyat çıkıyor dedim. Maalesef şu anki elimizdeki olanaklar bu dedi suratına kapadım. Bana SMS geldi çağrıyı değerlendir diye. Gittim hepsine 1 yıldız verdim. Turkcelle gectıkten ve onayladıktan 1 gün sonra beni aradılar. Gittim sim kartı da aldım turkcellden ***** gibi erkenden. Vodafone'da ki bana eskiden örnek veriyorum 400 lira veriyorsam 500 tl ye hem Gb fazla olacaktı hemde aynı uygulamalar sınırsız kalacaktı dedi. Bana önce youtube'suz ayarlayalım bi tarife dedi, Sonradan benim işim youtube diyince ekstra ucretsız ıcıne kattı uygulamayı.. Keşke kalsaydınız dedi kadın. Seneye böyle bir taktik yapacağım bakalım...

Geri