Metaxa
80+ Bronze
Dahası
Görselde gözüken 60 GB.hangi tarife hocam
Görselde gözüken 60 GB.hangi tarife hocam
10 ay için cayma bedeli ücretini öderseniz geçiş sağlayabilirsiniz.şu an ttkomla 10 aylık tarifem var yine de geçemiyorum değil mi
Her hanfi biri Fark etmez çekiyor muHangi metroda
Hangi şehir demek istemiştimHer hanfi biri Fark etmez çekiyor mu
İstanbuldayım ben, eskiden çekiyordu şimdi çekmiyormuş ama teklif güzel geçicem galibaHangi şehir demek istemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ankarada metroda cekmiyor
Adanadayım orta ölçekli yoğun bir yerdeyim(Gazipaşa, Özal vb.) ama ona rağmen vodafone yağ gibi akıyor daha problem yaşamadım, bazen üniversitedeyken kopmalar oluyor ama üniversite de allahın dağında bir yerde o yüzden@Slamori haklı, ben de kampanyayla vodafone'a geçtim ve istanbul'Un göbeğinde full sinyal alsa bile cekmiyor. kopma oluyor. internet sitelerini açmıyor. Şikayetvar da cok fazla sikayet aldı. Yatırıp yapmıyor tamamen müşteri cekme amamclı fiyat düsürüyor.
Turkcell bayisine gidip sordum, Turkcelle mi geçsem daha iyi vodafone için yatırım yapmıyor diyorlar diye.
Evet haklılar dedi!! . VOdafone istanbulda dahi çekmez, geçenler de pişman olur dedi. Turkcelle de geç demem sana aynı sıkıntıyı yaşarsın ama vodafone kadar mağdur olmazsın dedi. EN iyisi ve baz istasyon ağı en geniş olan Turk telekoma geç dedi. (Ben zaten telekomdan - vodafone ucuz diye geçmiştim pişman ettiler)