Bende bimcell kullanıyorum internet ne evde çekiyor nede okulda, arkadaşta vodafone var onunki sorunsuz çekiyor.Oturduğum yerde Turkcell 2 diş bile çekmiyor vodafone'da aynısı olur mu ondan endişeliyim ya. Yoksa fiyat olarak çok mantıklı
baz istasyon yoğunluğunu bulabilir miyiz acaba? Bursa Nilüferde Turkcell sorunlu şuan vodafone kullanan tanıdığım yokBende bimcell kullanıyorum internet ne evde çekiyor nede okulda, arkadaşta vodafone var onunki sorunsuz çekiyor.
Tabi bölgeden bölgeye değişir ama bizim burada vodafone da sıkıntı yok gibi o yüzden geçtim
Kardeşim kullanıyordu vodefone o bölge de mobil veri açıksa konuşma yapamıyordu çok kes müşteri hizmetleriyle sorunu çözmeye uğraştık ama bir sonuç alamadı turkcell e geçti.baz istasyon yoğunluğunu bulabilir miyiz acaba? Bursa Nilüferde Turkcell sorunlu şuan vodafone kullanan tanıdığım yok
ben mağazadan aldım simiHocam bende bu gün başvurdumda, sim kart dağıtıma çıktığı zaman mesaj geliyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müşteri hzimetleriyle konuştum 107tl + 9-10 TL civarı telsiz kullanım ücreti varmış bide ilk ay 10 küsür liralık bir vergi varmış
Mağazadan alımda nasıl oluyor hocam. Neler gerekiyor. Hemen geçiş oluyor mu?ben mağazadan aldım simi
Hocam bu kampanya daha önce var mıydı? Yıl sonuna kadar geçerli olduğu yazıyor da acaba yeni yılda devam eder mivodafone ödemelerinizi vodofone payden yapın %50 iade kazanın 70 TL'ye kadar. yani bu hat size 53 TL'ye gelecektir aylık
hemen olmuyo şuanki hat sahibi kimse onunla gidiyosun geçiş işlemi yapıyo edevletten ikametgahının fotosunu çekiyo falan hattı verdi 3 gün sonra mesaj gelir o zaman hattı takarsın dediler bekliyorum.Mağazadan alımda nasıl oluyor hocam. Neler gerekiyor. Hemen geçiş oluyor mu?
müşteri hizmetlerine sordum mağazadan alabilir miyim diye o şekilde olmaz adresinize teslim edilecek dediben mağazadan aldım simi
bende yeni öğrendim valla inan bilmiyorumHocam bu kampanya daha önce var mıydı? Yıl sonuna kadar geçerli olduğu yazıyor da acaba yeni yılda devam eder mi
başvururken yapcaktınmüşteri hizmetlerine sordum mağazadan alabilir miyim diye o şekilde olmaz adresinize teslim edilecek dedi