aynısına dün 170 liradan 1 yıl taahüt yaptırdım mevcut musterılerın bu çilesi ne olcak yaNumara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone
www.vodafone.com.tr
bölgeden bölgeye değişir bizim burada mesela turk telekomun upload hızı 2mbps falanken vodafone 30 35 veriyor mobil veride turkcell tabi ki en iyisi ama o da şehir dışına çıktıkça çekmiyor yada 3gye geçiyor değişik..Fiyat iyi lakin çekmiyor.
Yapacak bir şey yok hocam araştıracaksınız ne yazıkki firmalar bilene gel gel yapıyor araştırmayana zaten paketleri hazır her zamab arayıp pazarlık yaparak tt de kalıyorum ciddi ciddi söylüyorum arıyorum pazarlık yapıyorum 1 hafta sonra dediğim fiyata gelip beni arıyorlaraynısına dün 170 liradan 1 yıl taahüt yaptırdım mevcut musterılerın bu çilesi ne olcak ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
bölgeden bölgeye değişir bizim burada mesela turk telekomun upload hızı 2mbps falanken vodafone 30 35 veriyor mobil veride turkcell tabi ki en iyisi ama o da şehir dışına çıktıkça çekmiyor yada 3gye geçiyor değişik..
bimcell e yükleme yapmasaydım keşke, 6gb a daha yeni 115 vermiştimNumara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone
www.vodafone.com.tr
Her ay icin mi yoksa tek bir ay icin mi210 TL ye 24gb 1000dk 250 sms li bir paket var ben onu öneriyorum. O pakette vodafone hediyesi olarak 100TL opet puan ve starbuck tan 60TL lik kahve hediyesi var. Hat 50TL civarına geliyor.
Hocam bende bu gün başvurdumda, sim kart dağıtıma çıktığı zaman mesaj geliyor muBugün son gün geçtim sim kartımı aldım ben
Müşteri hzimetleriyle konuştum 107tl + 9-10 tl civarı telsiz kullanım ücreti varmış bide ilk ay 10 küsür liralık bir vergi varmışkampanyaya geçiş yapanlar 107 TL nin haricinde herhangi bir ücret kesiliyor mu? yeni hat olarak almayı düşünüyorum
Oturduğum yerde Turkcell 2 diş bile çekmiyor vodafone'da aynısı olur mu ondan endişeliyim ya. Yoksa fiyat olarak çok mantıklıHocam bende bu gün başvurdumda, sim kart dağıtıma çıktığı zaman mesaj geliyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müşteri hzimetleriyle konuştum 107tl + 9-10 TL civarı telsiz kullanım ücreti varmış bide ilk ay 10 küsür liralık bir vergi varmış
Aynı tarifeyi 150 tl ye kullanıyorum ama keşke geçmeseymişim dedim internet çekmiyor uygulamalar açılmıyor çok sıkıntıNumara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone
www.vodafone.com.tr