Strangersupuk
80+ Bronze
E devletten imzalayamadığım için hayır'ı seçtim herhangi bir onay maili vs gelmedi başvurunuz tamamlandı dedi ne zaman sonuçlanır bilgisi olan var mı
ama indirimin 3 saati kalmışbitmesini bekleyeceksin.
şuan kullandığın hattın operatörünü arayacak ve şuan hat taşıdığın takdirde cayma bedeli olarak ne kadar ücret çıkacağını öğreneceksin. misal 300tl cayma bedeli çıktı. hiç sorun değil 107liralık tarifeye geç 70 gün sonra tarife aramaya kaltığında 107liraya 16gb falan imkanı yok bulamazsın. eşimin türkcell hattınd ataahhütün bitimine 23 gün kalmış. 150tl cayma bedeli çıktı. hiç sorun değil deyip 107lik tarifeye geçtik.benim 70 gün taahhüt var ne yapabilirim?
210 TL ye 24gb 1000dk 250 sms li bir paket var ben onu öneriyorum. O pakette vodafone hediyesi olarak 100TL opet puan ve starbuck tan 60TL lik kahve hediyesi var. Hat 50TL civarına geliyor.
Hat sahibi ile gerçek kullanıcı aynı değilseArkadaşlar ben tt'den bu kampanyaya geçtim nasıl yaptığımı açıklayayım. arkadaşın attığı linkten gerekli bilgileri dolduruyoruz (hat sahibinin bilgilerini) sonra e-devlet olarak belgeleri imzalamak var ben orada belgeleri e-devlet üzerinden onaylayacağımı seçtim. ve öbür seçim ekranında ise sim kartını herhangi bir vodafone mağazasından gidip alacağım. siz isterseniz eve kurye yardımı ile getirtebilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam ertesi gün sizi vodafone'dan sizi arıyorlar ve 3 iş günü olmadan size sim kartını teslim ediyorlar. e-devletten belge onaylama aşamasına gelelim e-devletin internet giriş sayfasında İnternet Bankacılığı ile giriş yapma sekmesi ile giriş yapmanız lazım aksi taktirde belgeyi onaylayamıyorsunuz.Nasıl yapılacağı link'i: https://www.vodafone.com.tr/e-devlet-mobil-hat?sms&edevtab . burada ki linkten etapları görebilirsiniz. sonra ise herhangi bi vodafone mağazısından gidip sim kartınızı alabilirsiniz. Atladığım yer veya yanlış bilgilendirdiğim bir şey varsa affolar, gerekli düzenlemeleri yazalım arkadaşlar
Bende ki durum da bu hattı da ama gerçek sahibine yolluyorlar. Hat babamın üstüne ben şehir dışındayım. O yüzden babam teslim almak zorundaymış. O da bana sonradan kargolaması gerekiyor. Hattı siz şubeden alın veya imzadan sonra size verelim gibi malesef olmuyormuş :/imza atsa yeterli olacktır hat sahibi numara taşırken
Benimde ev interneti taahhüt bitmek üzere aramaya başladılar çok pahalı diyip yenilemedim bakalım ne olacakYapacak bir şey yok hocam araştıracaksınız ne yazıkki firmalar bilene gel gel yapıyor araştırmayana zaten paketleri hazır her zamab arayıp pazarlık yaparak tt de kalıyorum ciddi ciddi söylüyorum arıyorum pazarlık yapıyorum 1 hafta sonra dediğim fiyata gelip beni arıyorlar
100Mbps vodafone ev internetimiz var 80 liraydı 210 a anlaştık yeni taahhüt.Benimde ev interneti taahhüt bitmek üzere aramaya başladılar çok pahalı diyip yenilemedim bakalım ne olacak