ConquerorXIV
80+ Gold
vodafone geçmeyin interneti anadolu tarafında 2 mbps çok berbat. bende 20 gb var hiç kullanamadan fatura ödüyorum. taahhüt bitiyorda geçicem turkcell'e
ben de aynı sorundan muzdaripim geçmenizi önermem ben de turkcell e geçmeyi düşünüyorum.vodafone geçmeyin interneti anadolu tarafında 2 mbps çok berbat. bende 20 gb var hiç kullanamadan fatura ödüyorum. taahhüt bitiyorda geçicem turkcell'e
Kalabalık bölgelerde cidden çok kötü. Ama benim çevremde iyi ve 25GB yi 69TL ye şuan verecek bir operatör yok o yüzden 6 ay daha devam benben de aynı sorundan muzdaripim geçmenizi önermem ben de turkcell e geçmeyi düşünüyorum.
Tam tersi bence, Vodafone yeni müşteriye en az iyi kampanya yapan firma benim gözümde. Yıllardır sırf bu yüzden diğer iki operatör arasında gittim geldim. Ama Vodafone de çevremde kullananlara hep iyi teklifler verip devam ettiriyordu, diğer operatörlerde hep onlardan pahalı kullandım. Sonra şansıma bir iyi kampanya geldi bu fırsat kaçmaz dedim geçtim, memnunum.Vodafone kendi müşterilerine kötü, dışarıya diğerlerine göre daha iyi. Son ana kadar iyi fırsat sunmuyorlar faturalılar için, son anda caymasın diye indirimle kandırıyorlar her sene beni Türk telekom çok kötü, türkcell ise çok pahalı vodafone ile nerde olduğumuzu biliyoruz en azından
Bimcell 3 ayda bir zam yapıyor diye bırakmıştım ben9 yıllık BİMCELLİ adamı Vodafone geçireceksiniz şimdi
sağol tavsiye içinvodafone geçmeyin interneti anadolu tarafında 2 mbps çok berbat. bende 20 gb var hiç kullanamadan fatura ödüyorum. taahhüt bitiyorda geçicem turkcell'e
Bizim köyde de vodafone interneti çekmiyor. Türk telekom kullanıyorum, evdeyken internet hiç çekmiyor. Ama köyde sanarsın ki türk telekomun 5g altyapısı var, o derece çekiyor.vodafone geçmeyin interneti anadolu tarafında 2 mbps çok berbat. bende 20 gb var hiç kullanamadan fatura ödüyorum. taahhüt bitiyorda geçicem turkcell'e