Neler Yeni

🔥İndirim Vodafone faturalı hat taşıma 16GB+1000 DK. + 250 SMS =105 TL (AYLIK)

serwintes

80+ Gold
bana da bugün 15gb interneti 140 TL dediler düşünücem deyip müşteri hizmetlerini aradım ve faturasız hatta geçmek istiyorum durumum yok ama uygun tarifeler varsa değerlendiririm dedim. aynı paketi 73 TL'ye sundular. Vodafone kullanıcıları bu taktiği deneyebilir.
brom o taktik tt de tutmaz ama haberin olsun 110 a sundular kabul etmedim 135 e sundular sonra allahtan 110 a bidaha verdiler hemen kabul ettim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Asla tavsiye etmiyorum çünkü babamı çok benzer bir tarifeye geçirdik ve abartısız 2 ay geçti aradan halen geçiş yapmadılar sim kartı vs geldi müşteri hizmetlerini arıyorsun hep erteliyorlar hiçbir şey yapmıyorlar iyi karar verin
Online başvurular Vodafone de sıkıntı, geçecekler şubeden geçiş yapılıyorsa öyle yapın.

Zechion

80+ Silver
Şuan faturalıdaysan ve taahhüt bitmeye yakınsa MH ile konuş, cidden iyi tarifeler verebiliyorlar. Birkaç ay önce bir yakını 70 liraya 15GB ve sosyal passli Red paketine geçirdik.
Taahhütüm ağustosta bitiyor. MH ile konuşup ne diyeceğim ? Çünkü gerçekten çok iğrenç tarifeler sunuyor. 70 liraya sosyal pass verse çok güzel olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arslan Sarıkaya
brom o taktik tt de tutmaz ama haberin olsun 110 a sundular kabul etmedim 135 e sundular sonra allahtan 110 a bidaha verdiler hemen kabul ettim
Benim vodafone'da 1. yılım doldu. ilk paketimi de böyle aldım. Bu taktiği sadece vodafone'da öneriyorum. :D

Zechion

80+ Silver
Asla tavsiye etmiyorum çünkü babamı çok benzer bir tarifeye geçirdik ve abartısız 2 ay geçti aradan halen geçiş yapmadılar sim kartı vs geldi müşteri hizmetlerini arıyorsun hep erteliyorlar hiçbir şey yapmıyorlar iyi karar verin
Ben öyle bir şey yaşamadım. Sadece sim kartımı en başta yanlış yollamışlardı, hatayı ilettikten sonra 1 gün içerisinde yeni sim kart yolladılar.

Zechion

80+ Silver
Hocam adam zaten vodafone kullanıcıları deneyebilir demiş.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Uzun zamandır etrafımda vodefone kullanıcılarından aşırı şikayet duyuyorum bende ne zaman vodefone lu biriyle görüşmeye kalksam karşı tarafın sesi kesiliyor konuşulmuyor, internetde çok fazla çekmemezlik oluyor.
O yüzden TT geçeceğim ben de, hat çok zor çekiyor

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Taahhütüm ağustosta bitiyor. MH ile konuşup ne diyeceğim ? Çünkü gerçekten çok iğrenç tarifeler sunuyor. 70 liraya sosyal pass verse çok güzel olur.
Faturasıza geçeceğim de. Seni ilgili birime aktarırlar. Oradaki kişiye normalde memnunum ama gelen teklifler pahalıydı mecburen faturasıza geçmem gerek falan diyin büyük ihtimalle uygun öneri yapar. Tamam faturasıza geçirelim derse de bir şekilde vazgeçtim falan de işlemi tamamlayamasın boş yere faturasıza geçme.

70 lira biraz zor ama onu diyim, fiyatlar 3-4 ayda zam yemiştir ama yine ucuz olur.

Zechion

80+ Silver
Faturasıza geçeceğim de. Seni ilgili birime aktarırlar. Oradaki kişiye normalde memnunum ama gelen teklifler pahalıydı mecburen faturasıza geçmem gerek falan diyin büyük ihtimalle uygun öneri yapar. Tamam faturasıza geçirelim derse de bir şekilde vazgeçtim falan de işlemi tamamlayamasın boş yere faturasıza geçme.

70 lira biraz zor ama onu diyim, fiyatlar 3-4 ayda zam yemiştir ama yine ucuz olur.
Tamamdır hocam teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,682
Üyeler
161,113
Son üye
Speranta
Top Bottom