Neler Yeni

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Şunuda belirtmekte fayda var Vodafone her zaman bence fiyat performans konusunda rakip tanımayan bir firma mesela annem yurt dışında Şöyle güzel bir paket yaptım İnternetten ulaşabilsemde Acil durumlarda çok işe yarıyor.

Alıntıyı görüntüle
Benim türk Telekomda her ay 10₺ vergi kesiyor 😅

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Bana da lazım lakin yeni hat, numara taşıma için diyor.
eğer halihazırda vodafone faturalıysan ve taahhütün bittiyse 542yi ara ve faturasız hatta geçmek istediğini fıyatların cok pahalı oldugunu soyle bunu dememizin sebebi bize uygun tarife sunmaları genelde de isterseniz size özel tarife var diye cevap veriyorlar böyle dediklerinde Redli müşteri ozel 25 paketi varmış 110tlye 25gb internet youtube sınırsız paket onu arkadaşım yapmış banada oluyor mu dıyorsunuz evet size de oluyor derlerse 10dk bekletiyor ve 120tl vergilerle beraber güzelim paketi almış oluyorsunuz 1 ay önce yaptım umarım bitmemiştir
383906222_1466048793966759_2697814502340869001_n.jpg

eğer halihazırda vodafone faturalıysan ve taahhütün bittiyse 542yi ara ve faturasız hatta geçmek istediğini fıyatların cok pahalı oldugunu soyle bunu dememizin sebebi bize uygun tarife sunmaları genelde de isterseniz size özel tarife var diye cevap veriyorlar böyle dediklerinde Redli müşteri ozel 25 paketi varmış 110tlye 25gb internet youtube sınırsız paket onu arkadaşım yapmış banada oluyor mu dıyorsunuz evet size de oluyor derlerse 10dk bekletiyor ve 120tl vergilerle beraber güzelim paketi almış oluyorsunuz 1 ay önce yaptım umarım bitmemiştir
Tarifemin yenilenme tarihinde ararsam bakacaklarmis :) şansıma daha 15 gün var yaw

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
TT kullanıyordum KYK interneti yetmeyince geçtim pişmanım çekmiyor şekilden şekle giriyorum asla çekmiyor 230 liraya insta wp messanger twitter sınırsız + 20 GB vardı başvurdum şubede sıkıntı oldu yarın gelin dediler internetten fiyatı kontrol edecektim paketten insta ve wp çıkartılmıştı aynı tarifenin sınırsız yt ve wp + 25 GB olanına başvurdum oda yoldayken zam yedi 270 oldu başvuru için vodofone kullanan yakınlarımdan referans kodu arama zahmetide cabası neyse yt sınırsız daha iyi oldu falan derken ben numarayı taşıdıktan sonra 300 liraya şunu çıkardılar hâlâ gördükçe üzülüyorum

Bu yeni hat alacaklar internetsiz öğrenciler için çok iyi ama çekiyorsa
IMG_20231014_040029.jpg

Buda benim gariban
IMG_20231014_040014.jpg

Ha bu arada yeni hat alırsanız vodofone pay hesabınıza 200 TL numara taşıyarak geçtiyseniz 100 TL geliyor yanımda uygulamasında 3 soruluk bir anket var vodofone pay hakkında basit sorular soruyor limit belirleyebilir miyim evet belirleyebilirim gibi çocukça şeyler hemde 3 soruyu doğru bilirseniz 75 2 soruyu doğru bilirseniz 50 1 soruyu doğru bilirseniz 25 TL veriyor + vodofone paye para yüklemek için banka kartınızı kaydedip limit artırma işlemi yaparsanız (uygulama içinden tek tuşla oluyor kredi veya banka kartıyla ilgili bir işlem değil) 50 TL veriyor bide otomatik ödeme talimatını vodofone pay üzerinden verirseniz faturanın yarısı düşüyormuş ama o max 70 liraya kadar oluyor son olarak vodofone yanımda üzerinden mobil ödeme hizmetini açarsanız (play storeda oyun içi nakit vs alırken ödeme yöntemi olarak hattın çıkması için bunu yapıyoruz harcamalarınız faturaya ekleniyor) aşağıdaki kampanyalar var

Vodafone Mobil Ödeme ile ilk defa Google Play Store'da PUBG Mobile, Zynga, Zula, Supercell, Riot Games, Tavla Stars, Trivia Drive, Garena, Candy Crush, Mobile Legends ve daha pek çok oyunlarinda yapacaginiz harcamalarin
100 TL'ye varan tutarini geri kazanin! Daha önce Vodafone Mobil Ödeme servisini kullanan kullanicilar ise kampanya kapsaminda 50 TL'ye varan indirim kazanabilirler!
Kampanyadan faydalanmak için KATIL OYUN yazarak
2020'ye göndermeyi unutmayin.

Buda diğeri ama önce yukarıdakini yapın çünkü o mobil ödemeyle yapılacak ilk alışverişe özel

Vodafone Mobil Ödeme ile KodMarketim üzerinden Razer Gold, Valorant, League of Legends, PUBG Mobile, Roblox,Point Black platformlari üzerinden oyun kodu; TOD,
D-Smart Go, Exxen, BluTV, S Sport+, FilmBox+ platformlani üzerinden de dijital üyelik kodu harcamalarinda 50 TL'ye varan indirimi kaçirma!

Son düzenleme:

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Furkan Demirtaş
Aman uzak durun şimdiden belirteyim

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
8 ay kadar kullandım bu tarifeyi ama internetim yetmediği için vodafone nun sınırsız paketlerine geçtim 25 gb internetim var ama her şey sınırsız olduğu için google dan filan bişey aratırsam o 25 gb dan gidiyor 1 ayda 1 gb ı gitmiyor bile yani çekiyorsa vodafone sınırsız tarifeler çok iyi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Faturasızdım ama dediğin taktiği yapacağım diğer türlü müşteri kaybederler.

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin

Son 4 Gün Tarifenin Bitmesine Tavsiye Ederim Kendim Kullanıyorum 3 Aydır.

Yeni Hat veya Numara Taşıma Yaparak Tarifiye Geçebilirsiniz
Dostum ben Turkcell'den Vodafone geçtim faturasız diye geçtim bayiden fakat faturalıymis bu durumda yapabilicegim bir şey varmı hakkımı nasıl arayabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum ben Turkcell'den Vodafone geçtim faturasız diye geçtim bayiden fakat faturalıymis bu durumda yapabilicegim bir şey varmı hakkımı nasıl arayabilirim
Napmam lazım benim ya faturasız diye aldım ben

Ekler

• Screenshot_2023-10-14-09-20-18-330_com.vodafone.selfservis.jpg
    Screenshot_2023-10-14-09-20-18-330_com.vodafone.selfservis.jpg
    270.2 KB · Hit: 82

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,080
İsim
.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Napmam lazım benim ya faturasız diye aldım ben
Faturasızdım ama dediğin taktiği yapacağım diğer türlü müşteri kaybederler.
8 ay kadar kullandım bu tarifeyi ama internetim yetmediği için vodafone nun sınırsız paketlerine geçtim 25 gb internetim var ama her şey sınırsız olduğu için google dan filan bişey aratırsam o 25 gb dan gidiyor 1 ayda 1 gb ı gitmiyor bile yani çekiyorsa vodafone sınırsız tarifeler çok iyi.
TT kullanıyordum KYK interneti yetmeyince geçtim pişmanım çekmiyor şekilden şekle giriyorum asla çekmiyor 230 liraya insta wp messanger twitter sınırsız + 20 GB vardı başvurdum şubede sıkıntı oldu yarın gelin dediler internetten fiyatı kontrol edecektim paketten insta ve wp çıkartılmıştı aynı tarifenin sınırsız yt ve wp + 25 GB olanına başvurdum oda yoldayken zam yedi 270 oldu başvuru için vodofone kullanan yakınlarımdan referans kodu arama zahmetide cabası neyse yt sınırsız daha iyi oldu falan derken ben numarayı taşıdıktan sonra 300 liraya şunu çıkardılar hâlâ gördükçe üzülüyorum

Bu yeni hat alacaklar internetsiz öğrenciler için çok iyi ama çekiyorsa
Alıntıyı görüntüle

Buda benim gariban
Alıntıyı görüntüle

Ha bu arada yeni hat alırsanız vodofone pay hesabınıza 200 TL numara taşıyarak geçtiyseniz 100 TL geliyor yanımda uygulamasında 3 soruluk bir anket var vodofone pay hakkında basit sorular soruyor limit belirleyebilir miyim evet belirleyebilirim gibi çocukça şeyler hemde 3 soruyu doğru bilirseniz 75 2 soruyu doğru bilirseniz 50 1 soruyu doğru bilirseniz 25 TL veriyor + vodofone paye para yüklemek için banka kartınızı kaydedip limit artırma işlemi yaparsanız (uygulama içinden tek tuşla oluyor kredi veya banka kartıyla ilgili bir işlem değil) 50 TL veriyor bide otomatik ödeme talimatını vodofone pay üzerinden verirseniz faturanın yarısı düşüyormuş ama o max 70 liraya kadar oluyor son olarak vodofone yanımda üzerinden mobil ödeme hizmetini açarsanız (play storeda oyun içi nakit vs alırken ödeme yöntemi olarak hattın çıkması için bunu yapıyoruz harcamalarınız faturaya ekleniyor) aşağıdaki kampanyalar var

Vodafone Mobil Ödeme ile ilk defa Google Play Store'da PUBG Mobile, Zynga, Zula, Supercell, Riot Games, Tavla Stars, Trivia Drive, Garena, Candy Crush, Mobile Legends ve daha pek çok oyunlarinda yapacaginiz harcamalarin
100 TL'ye varan tutarini geri kazanin! Daha önce Vodafone Mobil Ödeme servisini kullanan kullanicilar ise kampanya kapsaminda 50 TL'ye varan indirim kazanabilirler!
Kampanyadan faydalanmak için KATIL OYUN yazarak
2020'ye göndermeyi unutmayin.

Buda diğeri ama önce yukarıdakini yapın çünkü o mobil ödemeyle yapılacak ilk alışverişe özel

Vodafone Mobil Ödeme ile KodMarketim üzerinden Razer Gold, Valorant, League of Legends, PUBG Mobile, Roblox,Point Black platformlari üzerinden oyun kodu; TOD,
D-Smart Go, Exxen, BluTV, S Sport+, FilmBox+ platformlani üzerinden de dijital üyelik kodu harcamalarinda 50 TL'ye varan indirimi kaçirma!
Tarifemin yenilenme tarihinde ararsam bakacaklarmis :) şansıma daha 15 gün var yaw
Şuan 169TL ye TT de 15 Gb kullanıyorum
168TL ye 32GB veriyor vodafone.
Geçeyimmi ne diyorsunuz çekermi ?
Bu vodafone a hiç güvenemiyorum nedense ?.
Ayrıca 500 TL tahahhüt bedeli ödeyeceğim TT ye değermi ?

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Ah bir de çekse 😂

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,362
İsim
Bilal Tepe
Bende tarife arıyorum bu red iyi mi? 34gb olanı alcam türk telekomdan gecicem

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Valla bende vodafondan memnun olmadığım için türkcelle geçmiştim geçen yıl. 15 gb pakete 150 tl ödüyordum 1 senedir şuan 270 tl yapacaklarını mesaj attılar yıkıldım :) Sanırım tekrar vodafone a dönmek zorunda kalacağım fakirlikten :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,080
İsim
.
Ah bir de çekse 😂
Bende tarife arıyorum bu red iyi mi? 34gb olanı alcam türk telekomdan gecicem
Valla bende vodafondan memnun olmadığım için türkcelle geçmiştim geçen yıl. 15 gb pakete 150 TL ödüyordum 1 senedir şuan 270 TL yapacaklarını mesaj attılar yıkıldım :) Sanırım tekrar vodafone a dönmek zorunda kalacağım fakirlikten :D
Beyler bende 168TL ye 32 GB paketine geçmek isytiyorum çekermi ne diyorsunuz.
Mersindeyim 4.5G ile çekmesi lazım değilmi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,885
Üyeler
163,899
Son üye
capius
Top Bottom