Kırsal kesimde değilim ki şehir merkezinin göbeğindeyim. Çukurova.Kırsal kesimde sanırım Turkcell iyi gibi
Kırsal kesimde değilim ki şehir merkezinin göbeğindeyim. Çukurova.Kırsal kesimde sanırım Turkcell iyi gibi
Çekim kalitesi iyi mi (çok saçma soru ama merak ettim)https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler?cid=sms-c2d-mobacq-kirmizifirsat-131023
Son 4 Gün Tarifenin Bitmesine Tavsiye Ederim Kendim Kullanıyorum 3 Aydır.
Yeni Hat veya Numara Taşıma Yaparak Tarifiye Geçebilirsiniz
kontrat bitimine daha var yoksa iyi fırsat hemen geçerdimhttps://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler?cid=sms-c2d-mobacq-kirmizifirsat-131023
Son 4 Gün Tarifenin Bitmesine Tavsiye Ederim Kendim Kullanıyorum 3 Aydır.
Yeni Hat veya Numara Taşıma Yaparak Tarifiye Geçebilirsiniz
Turkcell Pahalı Olmasına Rağmen Fiyatını Hak Eden Tek Operatör Bence
Vodafone kesinlikle sınıfta kalır.Çekim kalitesi iyi mi (çok saçma soru ama merak ettim)
Ben türk Telekom kullanıyorum da hocam geçmeye düşünüyorum Bodrum'da iyi çekiyor bizim 2 dış çekiyor türk Telekom 1 dış çekiyorVodafone kesinlikle sınıfta kalır.
İlginç. Vodafone illa ki daha iyi çektiği yerler vardır ama TR geneline yaydığında Vodafone son sıradadır.Ben türk Telekom kullanıyorum da hocam geçmeye düşünüyorum Bodrum'da iyi çekiyor bizim 2 dış çekiyor türk Telekom 1 dış çekiyor
Faturalı daha ucuz bide zatn türk Telekom kullanıyorum ben her yıl 300₺ vergi veriyorum faturalı olmadığım için çok saçma hakkını de vermiyor hocam artık çok pahalı oldu paket fiyatları uçtu desem daha doğru olur hattaİlginç. Vodafone illa ki daha iyi çektiği yerler vardır ama TR geneline yaydığında Vodafone son sıradadır.
Ama tabi bölgeden bölgeye değişir.
137₺ 24GB int çok iyimiş hocamTurkcellden vodafone geçtim , + ve - lerini yazabilirim,
Öncelikle Bütün hayatını telefondan idare eden biriyseniz Çoğunlukla video oyun edit v.s işleriyle uğraşıyorsanız Vodafone geçmeyin
Ben sadece bankacılık işlemleri ve mesajlaşma için sosyal medya hesapları kullandığım için Turkcell ile vodafone arasında hiç fark hissetmedim.
Ancak Test yaptığımda farkı gördüm Speedtest ile hız testi yaptığımda vodafone daha 15-20 mbit/s üstünü görmedim hiç bir yerde , Turkcelde ise 100 mbit/s altını hiç görmedim.
Birde Turkcell 3g tarafında biraz problemli eğer turkcel çekmeyen bir bölgede iseniz hattınız direk uçak modunda gibi acil aramalar moduna geçiyor. Vodafone öyle bişey yok 2g de konuşma yapabiliyorsunuz az çekse bile İnternetin çekmediği 2g de tek diş çekerken bile konuşma yapabiliyorum. Turkcel kaliteden ödün vermiyor ya iyi çekecek yada hiç çekmeyecek
Paket fiyat performans olarak bakıldığında turkcell bana çok uçuk geliyor. Şuanda 137 TL ye vodafone da 24gb internet 1000 dk her yöne 250 sms kullanıyorum. Turkcellde iken 5gb internet her yöne 750 dk 250 sms 160 TL ödüyordum.
Şunuda belirtmekte fayda var Vodafone her zaman bence fiyat performans konusunda rakip tanımayan bir firma mesela annem yurt dışında Şöyle güzel bir paket yaptım İnternetten ulaşabilsemde Acil durumlarda çok işe yarıyor.137₺ 24GB int çok iyimiş hocam