Palo DAYI 👑
80+ Gold
kulanna kısıler varsa sormakta fayda var cekıp cekmedıgı hakkında bılgı almak ıcınsizce alınır mı? şehir merkezindeyim
kulanna kısıler varsa sormakta fayda var cekıp cekmedıgı hakkında bılgı almak ıcınsizce alınır mı? şehir merkezindeyim
benimde ya 100 felan olsa geçicem300küsür bende
Vodafone a geçmek gibi bir hata yapmanızı tavsiye etmem. Şu kampanyayı görsem konu bile açmam kimse geçmesin diye.Çok benzer fiyata Turkcell mevcut ama turkcell kullananlar değerlendirebilir numara taşima ve yeni hatta geçerli 10 20 30 60 GB seçenekleri mevcutNumara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone
www.vodafone.com.tr
Sen parti kur oy vermeyenin gelmişini geçmişini.Vodafone a geçmek gibi bir hata yapmanızı tavsiye etmem. Şu kampanyayı görsem konu bile açmam kimse geçmesin diye.
Çok katı olduğum konulardan biri. Bedava olsa geçmemSen parti kur oy vermeyenin gelmişini geçmişini.
Böyle kepaze bir firma hayatımda görmedim.
Sınırsız verseler yine geçmem.
Yıl olmuş kaç şehrin merkezinde ortasında 4.5G çekmiyor çıldırmamak elde değil.Çok katı olduğum konulardan biri. Bedava olsa geçmem
Aynen öyle.Yıl olmuş kaç şehrin merkezinde ortasında 4.5G çekmiyor çıldırmamak elde değil.
konusu vardı dıye hatırlıyorum bunun
Aynen öyle.
Bende de böyle. Turkcell sağolsun
Türkcell bambaşka bir dünya kral verdiğim para son kuruşuna kadar helal olsun.Fiyat olarak da çok iyi benim tarifeBende de böyle. Turkcell sağolsun
Aynen benimde 20 gb 165. Tt den cayma bedeli ödeyip geçmiştim. Babama da aynısını yaptırdım.Türkcell bambaşka bir dünya kral verdiğim para son kuruşuna kadar helal olsun.Fiyat olarak da çok iyi benim tarife Alıntıyı görüntüle
Resmen bedava kral bende aynı TT den 850 lira cayma bedeli ödeyip geçmiştim bu pakete.Aynen benimde 20 gb 165. Tt den cayma bedeli ödeyip geçmiştim. Babama da aynısını yaptırdım.