- Konu Sahibi Konu Sahibi
O Turkcell di bu vodofone fiyatları benzer amakonusu vardı dıye hatırlıyorum bunun
O Turkcell di bu vodofone fiyatları benzer amakonusu vardı dıye hatırlıyorum bunun
yok vodafone da vardı ıkısınınde konusu varO Turkcell di bu vodofone fiyatları benzer ama
Mobil operatörlerde paylaşılmış görmedim kusura bakmayın Turkcell olanı görmüştüm bunu görmedimyok vodafone da vardı ıkısınınde konusu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
konu kılıtlenmıs
Vodafone Faturalıya Yeni Tarifeler🔥Kaçırma🔥20GB 191₺😱
Hocam benim 8 ayim daha vardi aradim cayma bedelini sordum, direkt farkli operatore geçerseniz diğer ay 164₺ cayma bedeli hattiniza yansır dedi hemen basvuruyu yaptim linkten.:D peki sizin eski faturanız ne kadardı hocam ?forum.donanimarsivi.com
Aynı paraya turkcell var. Vodofone da hediye bol ama kalite düşük.vodafone çekim kalitesi kötü diyorlar geçmeye gerek varmı
Ben sorun yaşamadım hiç kırsal değil ama küçük bı ilçede burdurun orda dahi 4.5g çekiyorvodafone çekim kalitesi kötü diyorlar geçmeye gerek varmı
Evet çekmiyor 20gb'a 100 lıra odemesem bende kullanmam.vodafone çekim kalitesi kötü diyorlar geçmeye gerek varmı
türkcell konusu nerdeVodofone ilk 3 ay kullanımım yeni doldu ya. 25gb a 280tl veriyorum. Türkcell 40gb çok iyi fiyat.
Aynı paraya turkcell var. Vodofone da hediye bol ama kalite düşük.
bursada yasıyorum turkcell harıuc sehrın ortasında dahaı cekmedı yerler var dıger oparatorlerınVodofone ilk 3 ay kullanımım yeni doldu ya. 25gb a 280tl veriyorum. Türkcell 40gb çok iyi fiyat.
Aynı paraya turkcell var. Vodofone da hediye bol ama kalite düşük.
türkcell konusu nerde
300küsür bendeMax 160 TL faturasızdan veya taahütü biten geçsin bence