Arama sonuçları: *

1. G

❌İndirim Bitti! 5600X RTX4060 16.499TL

Anakart msi olan sistem hocam, dediğim gibi kasa hoşuma gittiği için kasa ve ssd yi paylaştığım gibi vereceğim. Şuan kasa ve ssd benim sistemimde takılı kullanıyorum.
  2. G

❌İndirim Bitti! 5600X RTX4060 16.499TL

İhtiyacı olan var ise 5600X - 4060Tİ 'lı sistemi kasayı Deepcool CC560 650W Kasa ( fanları full Rog ARGB Fan ) SSD'yi de 1TB Team MP33 Pro SSD ile değiştirerek 22.000TL'ye bırakacağım. Sistemde 500GB SSD ile 21 e satılmıştı. İsteyen özelden yazabilir. Ek bilgi siparişi montajsız istedim...
  3. G

Çözüldü✓ Monitörden ses gelmiyor

Dostum DP kablosu ile ses alamazsın. O HDMI kablosuna ait bir özellik.
  4. G

Ram Hız Artırma Yapamıyorum.

Ram QVL'de yoksa bu tarz sorunlarla karşılaşabiliyosun. QVL listesine baktın mı? https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b550m-k/helpdesk_cpu?model2Name=PRIME-B550M-K
  5. G

Asus Tuf VG249Q1A modelime monitör standı alıcam

Uyumlu
  6. G

Ekran kartındaki tuş

Buyur kardeşim
  7. G

17k verdiğim laptop için 25k servis ücreti

Dostum güncel anakartlarda, GPU anakart ile tümleşiktir. Yetkili servisler yalnızca GPU onarmıyor maalesef. Özel bir servise götürürsen belki onarım konusunda yardımcı olurlar.
  8. G

Başka bir uygulamaya geçerken ya da açarken Pc donuyor!

Kardeşim selam, aynı sorun ben ve arkadaşımda da vardı. 23.9.2 sürücü sürümünde yaşıyorduk. AMD yeni driver yayımladı. 23.10.2'yi yükle problem çözümlendi. Yukarıda 23.10.2 sürücüsünün açıklamaları var. 5. madde senin kartınla alakalı.
  9. G

Asus Tuf Gaming A15 Fa507NV sata ssd olurmu

https://www.victorybilgisayar.com.tr/kingston-nv2-1tb-3500mb2100mbs-nvme-pcie-m2-ssd-snv2s1000g-15855?ref=akakce&v=1.13.6 önerebileceğim en fp ürün bu. Ama satıcı hakkında pek yorum yapamam. En iyisi cuma günü gaming gecesi indirimlerini bekle. Orda hep bu model oluyor.
  10. G

2 tane M.2 slotu var. 1'i dolu. Normal M.2 NVMe 2280 ebatlarındaki SSD'yi alıp boş slota takabilirsin. Slot başı 1TB destekliyor.
  11. G

Selam dostum, bu modelde 2.5 inçlik SATA slotu yok.
  12. G

yeni ram takılıncı pc açılması yavaşladı.

Selam dostum, henüz DDR5 Ram bellekler için Ram üretici firmaları tarafından Quad yani 4 lü modül olarak Ram üretilmedi. Sen 2 adet Dual modül Ram'i sisteme takıp kullanmak istemişsin. Ancak Dual modül Ram'lerde bu frekanslarda stabil olarak çalışmıyor. Dolayısıyla bu sorunu yaşaman doğal...
  13. G

ASUS TUF MONİTÖRLER GERİ ÖDEME KAPSAMINDA MI

https://promotion.asus.com/tr/tr/23q2-tuf-gaming-cashback Monitör ürünleri yok. 1681828827 Var yazacağıma yok yazmışım :)
  14. G

Asus Tuf Ekran bozulması

lcd panel arızası onarıma yollaman gerekiyor.
  15. G

STOKLAR TÜKENDİ - da-c2-1tb GENCER GAMING SEPET KENDI KENDINE SILINIYOR

Şuanlık A520M-K sistemi kardeşime aldım, o kullanıyor. İleride upgrade edeceğiz anakartı. Sana da tavsiye B550 chipset kullanman ve mümkünse anakartı Asus tercih etmen 1681277594 Evet kurulu geldi
  16. G

Pubg ve lol de test ettim. Bir sorun yaşamadım.
  17. G

Oyun vs kurup test edeyim, haber ederim. 3600 e çektim 1681244196 Telefon numaran ile yurtiçi kargoya arama yaparak kargo sorgulayabiliyorsun. Ben öyle yaptım. Sitedeki takip no benim de hatalıydı.
  18. G

Kargo şubesindeymiş, bugün dağıtıma çıkar heralde
Top Bottom