Neler Yeni

Asus Tuf Ekran bozulması

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Burak
Asus tuf laptop biraz önce başına oturdum ekranın üstü bu şekilde olmaya başladı sebebi nedir bana ne kadara mal olur

Update Arkadaşlar şarja takınca 144hz yenilemeye geçince ekran bu şekilde oluyor pilde 60hz de kullanırken sorun olmuyor

Son düzenleme:

AMD007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmed Genç
Merhaba, garantisi varsa garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz. Benim eski laptopumda da aynı görüntü alt kısmında olmaya başlamıştı. Garanti yoktu. Kendim önce panel kablosunu değiştirip denedim, sorun çözülmeyince komple paneli değiştirdim. Başka öneri gelirse onları da göz önünde bulundurun. Garanti yoksa son çare elinizden bu tarz işler geliyorsa siz de söküp değiştirebilirsiniz. Elinizden gelmiyorsa teknik serviste yaparlar

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, garantisi varsa garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz. Benim eski laptopumda da aynı görüntü alt kısmında olmaya başlamıştı. Garanti yoktu. Kendim önce panel kablosunu değiştirip denedim, sorun çözülmeyince komple paneli değiştirdim. Başka öneri gelirse onları da göz önünde bulundurun. Garanti yoksa son çare elinizden bu tarz işler geliyorsa siz de söküp değiştirebilirsiniz. Elinizden gelmiyorsa teknik serviste yaparlar
garantisi biteli 2 ay oluyo maalesef. garantiye yollasam ne kadar fiyat çıkartırlar ki

AMD007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmed Genç
Benim 2 sene önce bilgisayarın 2. el fiyatının yarı fiyatı fiyat çıkardılar. Çok geldi, ben de 2. el panel aldım bana çıkartılan fiyatın 3 te 1 ine halletmiş oldum.

En doğru fiyatı servis söyler, ya da benim yaptığım gibi en ucuz yolla paneli söküp seri nosunu öğrenip online sipariş edip kendiniz takabilirsiniz

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim 2 sene önce bilgisayarın 2. el fiyatının yarı fiyatı fiyat çıkardılar. Çok geldi, ben de 2. el panel aldım bana çıkartılan fiyatın 3 te 1 ine halletmiş oldum.

En doğru fiyatı servis söyler, ya da benim yaptığım gibi en ucuz yolla paneli söküp seri nosunu öğrenip online sipariş edip kendiniz takabilirsiniz
Peki bu halde bikac ay idare eder mi beni. İyice bozulur mu yanı yayılan bişey mi? okul varken yollamam imkansız gibi bişey

Top Bottom