Neler Yeni

17k verdiğim laptop için 25k servis ücreti

Stasdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Süleyman
Daha önce eklediğim konuda laptopumun sorunlarından bahsettim. Bir çözüm bulamayınca asus yetkili servisini aradım gpu nun yalnız değişmeyeceğini söyleyip komple anakart için 25k fiyat söyledi

M0untain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
M0untaibn
Daha önceki konunun linkini mesaja koymak bu kadar zor olmamalı, ben biraz asus servise hak vermeye başladım

Reav

80+ Silver
Daha önce eklediğim konuda laptopumun sorunlarından bahsettim. Bir çözüm bulamayınca asus yetkili servisini aradım gpu nun yalnız değişmeyeceğini söyleyip komple anakart için 25k fiyat söyledi
Modele göre degisir anakarta gömülü olup olmadigi

Stasdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Süleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önceki konunun linkini mesaja koymak bu kadar zor olmamalı, ben biraz asus servise hak vermeye başladım
İlk defa bir foruma üye oldum her şeyi tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum kusura bakma hemen düzeltmeye çalışacağım

Gladius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
SSS
Dostum güncel anakartlarda, GPU anakart ile tümleşiktir. Yetkili servisler yalnızca GPU onarmıyor maalesef. Özel bir servise götürürsen belki onarım konusunda yardımcı olurlar.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Mete C. E.
Servis onarmaz, yenisinin parasını ister ki yaptırma. Özel servise götürün.

Benzer durum belli arabalarda da var,
Meşhur micra araç 35k iken vites 40k falandı.

M0untain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
M0untaibn
Dostum güncel anakartlarda, GPU anakart ile tümleşiktir. Yetkili servisler yalnızca GPU onarmıyor maalesef. Özel bir servise götürürsen belki onarım konusunda yardımcı olurlar.
Allah razı olsun arkadaşımızın cebi fazla yanmaz inşallah. Asus bu konuda sınıfta kaldı

Stasdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Süleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğiniz özel bir servis varmı

Top Bottom