Arama sonuçları: *

1. O

Hangi Mouse Önerirsiniz.

Razer Deathadder V3 Pro kullanıyorum. Superlight 2'yi denedim ama pek rahat bulmadım ve yapım kalitesinden de etkilenmedim. Viper V3 Pro oldukça rahat ve güzel bir mouse, beğendim ama fiyatı yüksek olduğu için iade ettim. Scyrox V6, Hitscan Hyperlight ve Maya X arasında sizce hangisini satın...
  2. O

Deathadder v3 pro sonrası hangi mouse önerirsiniz ?

Arkadaşlar 1.5 senedir aynı mouse kullanıyorum hiçbir şikayetim de yok açıkcası lakin klavye ve mousepad yenileyip yeni ürünler aldığım için siyah kalan v3 prom biraz gözüme batmaya başladı. Geçmişken tabi daha alt sınıf bir mouse da kullanmak olmaz. Bütçe sıkıntısı yok. Önerileriniz varsa...
  3. O

❌İndirim Bitti! Sennheiser Momentum True Wireless 4 8999TL

oyun için truthear zero alın geçin pişman olmazsınız. sennheiser hi-fi kulaklığını kullanmış birisi olarak hayatımda deneyimlediğim en kaliteli kulaklık markasıdır.
  4. O

🔥En Ucuz Magnezyum Kasalı Mouse Attack Shark R3 2900 TL🔥

son 1 ürünü de ben aldım hayırlısı gelsin bi bakalım
  5. O

alsam mı acaba arkadaşlar klavyeyi bebek mavisi aldık yanına güzel gider gibi geliyor ama şuan ki mousem da razer deathadder v3 pro kıyamıyorum da.
  6. O

forum olarak bu adamın kıymetini bilin inanılmaz birisi... razer deathadder v3 pro kullanıyorum 1 sene oldu alalı acaba alıp kenarda mı tutsam klavyemde rainy75 blue aslında fena durmazlar gibi geliyor :D
  7. O

Gateron Magnetic Jade Pro Switch [ALINIR]

bu ürünün pro versiyonunu istiyorum linkteki firma ile görüştüm ama pro getirmeyeceklermiş yakan zamanda.
  8. O

Gateron Magnetic Jade Pro Switch [ALINIR]

Satan varsa bana ulaşırsa sevinirim.
  9. O

Madlions Mad60HE PRO inceleme ve iqunix ez63 ile polling rate karşılaştırması.

son durum nedir hocam memnun musunuz bence nano68 ile mad68 R arasında kaldım sanırım ikisini de alacağım önerir misiniz ?
  10. O

🔥Madlions MAD68 HE Hall Effect Klavye 2.799 TL🔥

bugün canlı destek ile görüştüm ve aldığım bilgiler bu şekilde konuyu görünce yazmak istedim. Yurt dışı stokları değişiklik gösterebiliyor efendim. Bizdeki baz model değildir. Yurt dışındaki siteyi kontrol ettiğimiz zaman bizdeki model stokta kalmamış. Bizdeki model silver magnetic esport...
  11. O

İnceleme Türkiye'nin en büyük kasasını topladım!

öncelikle hayırlı olsun, yalnız en büyüğü olduğu tartışılır kasa olarak cooler master c700p kullanıyorum ve boş ağırlığı 23kg :ROFLMAO:
  12. O

Klavye Seçimimde Yardımcı Olur musunuz ?

hocam şuan kullandığım %60 compact. 75 üzeri olmasın benim için yeterli.
  13. O

hocam onun ne olduğunu dahi bilmiyorum...
  14. O

Yardım Valorant acılmıyor yenı pc

ikinciel aldıysan hwid banlı bir pc almış olabilirsin bilgin olsun.
  15. O

Arkadaşlar klavye almak istiyorum ama bu konuları hiç ama hiç anlamıyorum. Çok fazla switch türü var hepsinin kalitesi sesi vs farklı, sanırım biraz içinde olmadan anlamak zor. Bütçe sınırım yok sürekli, oyun oynayan birisiyim yeri geliyor FPS yeri geliyor Moba oyunların oynarım ama sürekli bir...
  16. O

peki bu klavyelerin seçeneklerinden hangisi en iyisi onu sipariş versek ? benim kafam çok karışıyor bu tarz konularda kusura bakmayın switch olarak hangisini önerirsiniz onu alıp geçeyim.
  17. O

Hocam siz bu konuda çok bilgilisiniz merak ediyorum da hedefiniz de olan bir klavye var mı ? Şuan kullandığınız klavyeden geçersem ona geçerim dediğiniz ?
  18. O

Mad R dediği ne hocam bilen var mı?
  19. O

Iqunix ez63 almalı mıyım ?

arkadaşlar deneyimi olan kimse yok mu bi yardımcı olsanız
Top Bottom