Neler Yeni

Madlions Mad60HE PRO inceleme ve iqunix ez63 ile polling rate karşılaştırması.

sinuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
muhammed
bugün elime mad60he pro ulaştı sizlere polling rate testi yapıp paylaşmak istedim almak istiyen arkadaşlar çok görüyorum onlar için hem bir fikir olur hemde kendi görüşlerimi sunucam.
ilk olarak testi bu siteden yaptım:https://www.clickspeedtester.com/keyboard-latency-test/
ön izlenim olarak güzel bir hissiyatı var wooting kasasıyla birebir aynı bir kasa kullanıyor sesi biraz fazla ama güzel oyun oynarken rahatsız etmez şekilde modlayınca daha tok ve hoş bir şey olacağını düşünüyorum
ikinci olarak manyetik switchleri 0.04 mm algılama noktası var çok hasas sadece tuşu sallarsanız bile algılıyor mad R modelinide bu nokta 0.02 olarak geliyor arada tabii ki 30 dolar bir fark var ben 60 dolara pro modelini tercih ettim uygulaması mevcut değil ayarları site üzerinden yapıyorsunuz bendekinde sadece ışık modlarının bazıları çalışmıyor buna çok takılmadım belki kroniktir yada benimki böyledir 60 dolara gayet güzel bir manyetik switchli klavye gelelim kötü yanlarına fiyatındanda belli malzeme kalitesi muhteşem değil abs keycapsler ile geliyor switchler magnetic po axis pro adında bir switch sesi güzel ama sağlammı onu ilerde görücez.
teste gelirsek ise testte önce mad60he ile denedim 1ms i gördü ama sonraki denemelerimde çok zor 1ms'i gördü ona anlam veremedim 8000hz polling rate değeri olmasına rağmen 0sı göremedi iqunix çok rahat bir şekilde az bir random ile gördü bunda baya bir random attım ama hiç göremedim 1 2 kere 1ms gördüm ondan sonra 3ms 5ms gibi şeylerde hep takılı kaldı yurtdışında fake polling rate diyolardı ona hak veriyorum fotolarda 1ms olan mad60he 1 2 kere gördüm ama 1ms'i veriyor diye onu koymak istedim yoksa 3ms 5ms 8ms gibi yerlerde takılıyor baya zorlarsanız görebiliyorsunuz oyun oynıyan biri bu msleri görmesi için çok hızlı bir oyun oynaması lazım oyuzden polling rate konusunda dedikleri tutmadı firmanın fiyatına göre rapid trigger snaptap gibi özellikleri bulunması onu alınabilir kılıyor ama ne kadar gerek var ne kadar yok o size kalmış bir durum wooting almak istiyorum ama o kadar para vermek istemiyorum diyenler için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyorum csde snaptap her ne kadar yasak olsada valoda sıkıntısız şekilde kullanılabiliyor sitesinden drive'a girip istediğiniz tuşlara atamalar yapıyorsunuz sorunsuz bir driverı var ama şunu söylemeden bitirmeyim firma hakkında fazla kalıcı olacağını düşünmüyorum melgeek made68 klavyesini nano68 ismiyle tıpatıp sattıkları için melgeek dava açıcakmış kaldırmazlar ise klavyeyi wooting dava ile uğraşacak zamanları olmadığını klavyelerini geliştirmeye harcayacaklarını söylemiş buda küçük bir bilgiydi okuduğunuz için teşşekür ederim incelemem burda bitmiştir.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-25 162846.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-25 162846.png
    49 KB · Hit: 58
  • Ekran görüntüsü 2024-12-25 162906.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-25 162906.png
    51.6 KB · Hit: 58
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
son durum nedir hocam memnun musunuz bence nano68 ile mad68 R arasında kaldım sanırım ikisini de alacağım önerir misiniz ?

Top Bottom