Teşekkürler hocam cevabınız için, M800 Ultra sipariş ettim ikisinin yerine.M800 Pro
Ben aldım x3 ü henüz elime geçmedi ama merak ettim hem daha pahalıya aldım hem de kötü mü aldım diye. Sayende her kullandığımda bunu düşüneceğimx3'ün gecikmesi absürt şekilde fazla diye biliyorum. M800 Pro daha mantıklı olur
Baya gecmis ustunden ama hala kullaniyor musunuz bir sorun yasadiniz miInceleme icin tesekkurler, urunu bende aldiydim 1haftadir kullaniyorum. Gercekten kablosuz olmasi, gorunusu ve premium hissiyati var. Tavsiye ederim.
Anlık hareketi kesti ve devam etti bunuda ilk fareyi kullanmay başlarken yaptı, şu zamana kadar 3 defa denk geldi onun haricinde bir sorun yaşamadımBaya gecmis ustunden ama hala kullaniyor musunuz bir sorun yasadiniz mi
Siparis verdimde yine de merakimdan sordum cozumu nedir pekiAnlık hareketi kesti ve devam etti bunuda ilk fareyi kullanmay başlarken yaptı, şu zamana kadar 3 defa denk geldi onun haricinde bir sorun yaşamadım
bilgim yok, zaten çokta önemli bir problem değil bilgisayarı açarken ilk kullanımda yaptı anlık gitti geldi okadarSiparis verdimde yine de merakimdan sordum cozumu nedir peki
Anlık hareketi kesti ve devam etti bunuda ilk fareyi kullanmay başlarken yaptı, şu zamana kadar 3 defa denk geldi onun haricinde bir sorun yaşamadım
bendede var ilk çıktığından beri kullaniyorum mouse'u bu sorun bendede vardı paketin icinden cıkan usb type-c olan kablonun usb'sini pc'ye takıp type-c olan tarafı üzerinde 3.1 USB yazan siyah şeye takıp ona'da mouse'un aparatını taktım ve hemen mousepad'in yanına koydum düzeldiSiparis verdimde yine de merakimdan sordum cozumu nedir peki
bende de var o@SneeX Aynı mouse'u ben de aldım lakin kablolu moda alıp şarj ederken bariz bir delay yani gecikme oluyor farede. Sende böyle belirgin bir gecikme var mı kabloluya geçince?
Yaşadığınız sorunların hiçbirini yaşamadım. Şanslıyım sanırım.bendede var ilk çıktığından beri kullaniyorum mouse'u bu sorun bendede vardı paketin icinden cıkan usb type-c olan kablonun usb'sini pc'ye takıp type-c olan tarafı üzerinde 3.1 USB yazan siyah şeye takıp ona'da mouse'un aparatını taktım ve hemen mousepad'in yanına koydum düzeldi
yani asıl sıkıntı taktığınız yere uzak kalmasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende de var o