İnceleme Delux M800 Pro (PAW 3395) İncelemesi

mouse elime ulaştı cok hızlı kargo süreci mouse ışığını açamadım uygulamdanda açılmıyor ışıksız kullanıyorum varmı çözümü
Işıksız zaten. Sadece DPI seviyesini belirtmesi için koymuşlar.

Hocam Ajazz AJ139 Pro ile arasında çok kaldım, hangisini tercih etmeliyim sizce?

Anlık hareketi kesti ve devam etti bunuda ilk fareyi kullanmay başlarken yaptı, şu zamana kadar 3 defa denk geldi onun haricinde bir sorun yaşamadım
Siparis verdimde yine de merakimdan sordum cozumu nedir peki
bendede var ilk çıktığından beri kullaniyorum mouse'u bu sorun bendede vardı paketin icinden cıkan usb type-c olan kablonun usb'sini pc'ye takıp type-c olan tarafı üzerinde 3.1 USB yazan siyah şeye takıp ona'da mouse'un aparatını taktım ve hemen mousepad'in yanına koydum düzeldi
yani asıl sıkıntı taktığınız yere uzak kalmasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@SneeX Aynı mouse'u ben de aldım lakin kablolu moda alıp şarj ederken bariz bir delay yani gecikme oluyor farede. Sende böyle belirgin bir gecikme var mı kabloluya geçince?
bende de var o

bendede var ilk çıktığından beri kullaniyorum mouse'u bu sorun bendede vardı paketin icinden cıkan usb type-c olan kablonun usb'sini pc'ye takıp type-c olan tarafı üzerinde 3.1 USB yazan siyah şeye takıp ona'da mouse'un aparatını taktım ve hemen mousepad'in yanına koydum düzeldi
yani asıl sıkıntı taktığınız yere uzak kalmasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende de var o
Yaşadığınız sorunların hiçbirini yaşamadım. Şanslıyım sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,905
Üyeler
184,699
Son üye
potita31
Geri