İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Mchose X9 idle (sleep) moduna girmesi için ne kadar süre geçmesi gerekiyor bilen var mı? Bilgisayarımın güç modu 45 dkda ekranın kapanıp uyku moduna geçecek şeklinde ayarlı ama sabah kalktığımda X9 hala çalışıyordu yani sleep moduna girmemiş şarjdan tasarruf için

Mchose X9 idle (sleep) moduna girmesi için ne kadar süre geçmesi gerekiyor bilen var mı? Bilgisayarımın güç modu 45 dkda ekranın kapanıp uyku moduna geçecek şeklinde ayarlı ama sabah kalktığımda X9 hala çalışıyordu yani sleep moduna girmemiş şarjdan tasarruf için
Video, spotify vs mi açıktı? Benimki hemen giriyor çünkü

Video, spotify vs mi açıktı? Benimki hemen giriyor çünkü
hayır sadece windows açıktı atıyorum 1 saat sonra zaten pc uyku moduna giriyor kendiliğinden sabah kalktığımda ekran kapalıydı ama kulaklık çalışıyordu. bu arada ilk gün bi yere kadar gitmiştim uyku moduna girmişti kulaklık onu deneyimledim ama sonradan uykuya girmemeye başladı anlamadım işte. sizin kulaklık firmware falan güncel mi? benim en son kulaklık uyku moduna girdiğinde firmware updateleri falan yapılmamıştı çünkü o yüzden soruyorum

Valla bende 30 40 dakikada alıyo sleep moda

sizin firmware lar güncel mi hocam bir de komutlar ingilizce mi geliyor mikrofon on/off gibi yoksa çince mi
Komutlar ing yapılıyor ama ben yapmadım çince komik oluyo diye :d Firmware güncelleyebilirsiniz sıkıntı olmadığı sürece güncellemeyin derdim ama sleep mode onla alakalı olabilir.

Bluetooth bağlantısı sağlayamadım. Yanlış mı yapıyorum bir şeyleri yoksa sorun mu var kulaklıkta acaba

1763306442137.webp

Bluetooth bağlantısı sağlayamadım. Yanlış mı yapıyorum bir şeyleri yoksa sorun mu var kulaklıkta acaba
Yapamamışsınızdır

Günlerdir her siteye bakıyorum sadece pembesi duruyor, diğerlerine stok gelmedi beklemedeyim hâlâ
bende siyah veya beyaz stok bekliyorum ama muhtemelen bi süre gelmez gelsede fiyat farkı epey olur o yüzden hala kararsızım. Hali hazırda kraken v3x kullanıyorum iem veya kablosuza gecis yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende siyah veya beyaz stok bekliyorum ama muhtemelen bi süre gelmez gelsede fiyat farkı epey olur o yüzden hala kararsızım. Hali hazırda kraken v3x kullanıyorum iem veya kablosuza gecis yapacağım.
Mchose V9 pro da düşünüyorum renginden dolayı ama ne kadar kalite farkı var bilmiyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mchose V9 pro da düşünüyorum renginden dolayı ama ne kadar kalite farkı var bilmiyorum
v9 pro da kaliteli. gündelik kullanım için v9 pro alabilirsin çünkü diyafram farkına göre sesleri daha kaliteli vermesi lazım ayrıca batarya süresi daha yüksek, daha hafif. x9 fiyatına göre çok iyiydi hatta kendi sitesinde 5 dolara daha pahalıya satılırken burda v9 proya göre daha ucuza satıldı. Oyunlarda ise x9 un diyaframı sesleri daha net verdiğinden daha iyi ses kasabilirsin. Kısaca oyun için x9 gündelik kullanım için v9 pro. Ekstra olarak x9 alacaktım test etmek için fakat sonrasında vazgeçtim v9 prodan geçmeye gerek yok diye. Stoğa aynı fiyattan girse x9 derdim fakat 3.5 civarına girerse tartışılır.

Geri