İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

@freygasm Hocam, incelemeniz için teşekkür ederim. Kablosuz kulaklık indirimlerini bekliyordum. İncelemenizi okumadan önce Razer Barracuda kulaklığını satın alıp iptal etmiştim. İncelemeden sonra MCHOSE X9 aldım ve gerçekten ürün çok güzel; sesi olsun, ergonomisi olsun hem kafayı sıkmıyor hem de hafif. uygulaması da kullanımı kolay. Konu için tekrardan teşekkür ederim.

Hocam valla kabloyu takıyorum dongleın ışığı yanıp sönüyor ses kesiliyor dongle cıkarıyorum kablolu moda geçiyor groka da sordum illa çıkarman lazım dedi
Kablolu moda alman lazım dongle çıkarmana gerek yok istersen sound card mode da kullan istersen şarj olurken bt/2.4 ghz de kullan
1763242046271.webp

hocam güncel eq ayarları nedir
ben basss artırmak istiyorum ama nalamadım ayar ekranını pek
Konuda kendi ayarlarım da var, bass istiyorsanız kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

driverına kayıt olmayı becerebılen cıktı mı hic :l

Kulaklığı çarşamba gününden beri kullanıyorum gelen seslerde bir sıkıntı yok fakat dc üzerinden arkadaşlarım sesin derinden geldiğini söylediler aynı sorunu yaşayan var mı

Kulaklığı çarşamba gününden beri kullanıyorum gelen seslerde bir sıkıntı yok fakat dc üzerinden arkadaşlarım sesin derinden geldiğini söylediler aynı sorunu yaşayan var mı
1763252378300.webp

Bu ayar veya krisp açık mı?

Siyah, beyaz stokları geliyor mu idefixte bilgisi olan var mıdır?

Geri