federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,091
Niye patlasın sadece firmware update yaptın
Niye patlasın sadece firmware update yaptın
bi garip geldi olum site üzerinden yaptık bunu dosya veya program felam kullanıyodu normaldeNiye patlasın sadece firmware update yaptın
teknoloji gelişti artıkbi garip geldi olum site üzerinden yaptık bunu dosya veya program felam kullanıyodu normalde
Klavye markası nedirAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buyrun resimler
X9, düşünmene bile gerek yok.beyler iyi aksamlar hepinize konu icinde soru gibi olacak ama bunu icin kusura bakmayin
mchose x9 modelini gordum sadece pembe modeli kalmis
ve aklima takilan bir baska model ise hyperx cloud 2 core wireless modeli
hyperx 3600 tl
mxhose x9 2600e alinabiliyor
fakat aradaki fiyat farkini ben tamamlamayacagim icin benim cebimden cikacak olan para ayni bunu degerlendirerek hangisini almam daha iyi olur
yanitlariniz icin simdiden tesekkur ediyorum
peki x9 u one geciren ozelligin sesinin daha iyi oldugunu mu kastediyorsunuz .X9, düşünmene bile gerek yok.
Hyperx'i bilmem ama ses kalitesi olsun rahatlıgı olsun özellikle mikrofon kalitesi olsun bence çok iyipeki x9 u one geciren ozelligin sesinin daha iyi oldugunu mu kastediyorsunuz .
bataryasinin daha uzun gitmesi veya bluetooth olmasi benim aradigim ozellik degil o kadar fazla
Konu zaten bunu anlatmak için var, konuyu okuyun kafanızda şekillenir.peki x9 u one geciren ozelligin sesinin daha iyi oldugunu mu kastediyorsunuz .
bataryasinin daha uzun gitmesi veya bluetooth olmasi benim aradigim ozellik degil o kadar fazla
hocam kablolu moda geçmek için dongleı çıkartmak şart mı ya illa yoksa ben mı kesfetemedımX9, düşünmene bile gerek yok.
Hocam valla kabloyu takıyorum dongleın ışığı yanıp sönüyor ses kesiliyor dongle cıkarıyorum kablolu moda geçiyor groka da sordum illa çıkarman lazım dediDaha nasip olmadı denemek şarjım bitmiyo ki :d