sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
onunda ayari vardir heralde ysen kullanmadığında 10 saniye sonra uyku moduna giriyor, tekrar hareket ettirdiğinde devreye giriyor. Pil ömrünü uzatmak için
onunda ayari vardir heralde ysen kullanmadığında 10 saniye sonra uyku moduna giriyor, tekrar hareket ettirdiğinde devreye giriyor. Pil ömrünü uzatmak için
sebep niye berbat ?Şahsi görüşüm berbat bir ürün ve ben iade ettim.
Malzeme kalitesi fiyatına göre güzel, click sesleri tok. Yazılımı indirin orada rgb ayarlamalarını yapabilirsinizbenim bugün geldi ergonomisine alışırsam sıkıntı yok gibi malzeme kalitesi düşük gibi performansı idare eder dediğim gibi boyutlarına alışırsam kamyon gibi bi mousedan geçtim okey gibi kablosuz olması en büyük avantajı diyebilirim bende o 2 saniyelik takılma olmuyor bu arada hocam ışığı sönüyor ama anlık geri geliyor ortalama 15 saniyede falan daha uygulamayı indirmedim bakcam 1 2 gün daha
indirdim hocam başta fail verdi de kendi sitesinden indirince halloldu dpi ayarı var çok sade bi uygulama bakalım 2 3 günlük oyun testi yapınca anlaşılır nasıl bir şey olduğu ben mouselarda sensörden çok ele oturmasından yanayım sensör bi şekilde orta seviye sensörler çoğu oyuncuyu götürür zatenYazılımı indirmeyi unutmayın konuda linki var
300 ips 35g değerleri var sensörün iş görür bu bütçede. 3311 muadili bir sensör. Fark ettiyseniz kullanmadığınız zamanlarda mouse kendini otomatik kapatıyorindirdim hocam başta fail verdi de kendi sitesinden indirince halloldu dpi ayarı var çok sade bi uygulama bakalım 2 3 günlük oyun testi yapınca anlaşılır nasıl bir şey olduğu ben mouselarda sensörden çok ele oturmasından yanayım sensör bi şekilde orta seviye sensörler çoğu oyuncuyu götürür zaten
evet kapatıyor sizin dediğiniz 1 2 saniye geç gelmesi şuan daha başıma gelmedi ben usb yi kasanın ön portuna taktım belki mousea yakın diyedir bilmiyorum ama manuel off a ayarlamak pil ömrünü daha uzatır gibi şuan tek farkettiğim aşırı bi hızlanması var bazen alışamadım daha300 ips 35g değerleri var sensörün iş görür bu bütçede. 3311 muadili bir sensör. Fark ettiyseniz kullanmadığınız zamanlarda mouse kendini otomatik kapatıyor
Bende rampage mousedan geçtim malzeme kalitesi hissiyatı performansı çok daha iyi geldi bana da. Ben dpi 850 de kullanıyorum, 1000 Hertz ya ondan hızlı gelmiştir sizeevet kapatıyor sizin dediğiniz 1 2 saniye geç gelmesi şuan daha başıma gelmedi ben usb yi kasanın ön portuna taktım belki mousea yakın diyedir bilmiyorum ama manuel off a ayarlamak pil ömrünü daha uzatır gibi şuan tek farkettiğim aşırı bi hızlanması var bazen alışamadım dahaeverest mouselardan sonra farklı geldi everest en dandik ekipman üreten firmalardan ya