Arama sonuçları: *

1. Moonlighter

Yardım Lossless Scalıng alınır mı??

Kanka sırf o akıcılık için bile alınır, kalite farkını YouTube da varsa bak knk şimdi efsane bir değişim yok ama yine de var, kenarları keskinleştiriyor ve renk ekliyor az da olsa.
  2. Moonlighter

Yardım Lossless Scalıng alınır mı??

Şefim şunun alınır bence için izlediğin videoları kalitesini artırıp 30fpslik videoyu 60,120,144fps'e.. artırıyor yapay zeka ile ve filmler ve videolar daha güzel oluyor cidden. Netflix de çalışmıyor maalesef ama prime video, youtube, anime veya normal yüklü videolarda çalışıyor sorun yok. Benim...
  3. Moonlighter

CS2 SEÇKİN İNDİRİME GİRERMİ ?

Bir arkadaşım seçkin de çok sırıtmayacak şekilde hile kullanıyor ve banlanmıyorda aylardır, cidden oyunun düştüğü durum içler acısı şu hile konusunda.
  4. Moonlighter

Sahibinden Param Güvende Bitiyor mu?

Site kendi ayağına sıkmış o zaman cidden çok saçma.
  5. Moonlighter

Sahibinden Param Güvende Bitiyor mu?

Bu zaten param güvende bedeli değil mi ?
  6. Moonlighter

Yeni Topladığım Bilgisayar Görüntü vermiyor

EXPO açarsan 6000mhz olur sorun yok yani, hayırlı olsun tek diyeceğim ileride yanına bir 16gb daha yakışır ddr5 de artık çift kanal muhabbeti artık eskisi kadar mühim değil ama o işlemcili sisteme minimum 32 gb yakışır :peepo1:
  7. Moonlighter

Sistemimde sanırım darboğaz var

Bu dolaylı yoldan oyunlarda droba da sebep oluyor yani drop sorununuz varsa hdd ile ilgili olma ihtimali olabilir.
  8. Moonlighter

Sistemimde sanırım darboğaz var

Tabi ki ederim artık işletim sistemleri ve uygulamalar ssd göre optimize ediliyor hdd okuma yazma hızı ağır kalıyor o yüzden veri depolama için kullanmanızı tavsiye ederim.
  9. Moonlighter

Epic Hesabım Kaç Eder

Epic bir ara beleşe GTA V vermiştiya o hesabın varsa az çok okutursun da bunlar free gameler ondan para etmez kanka.
  10. Moonlighter

Üniversite kayıt yenilemesi yapmazsam ne olur

Yarım dönem için bence sorun etme kaydını yap ama devamdan kal derim derslerden devamdan kalsan ne gbi sorun olur ki ?
  11. Moonlighter

I5 11400F sistemde PUBG %100 CPU kullanıyor

Grafikleri yükseltince bir sonuç değişti mi ?
  12. Moonlighter

O zaman darboğaz yiyor işlemci işlemci %100 iken ekran kartı %60 ise drop bile yerseniz oyunda.
  13. Moonlighter

Ekran kartı ile birlikte kullanımını işelmcninin bize afterburner gibi bir program ile göstermeniz daha net sonuç almamıza yardımcı olacaktır
  14. Moonlighter

CPU GPU UYUM REHBER LİSTE (AM4)

5600 ile 3080 kombosu fortnite gibi oyunlarda aşırı darboğaz yapıyor o yüzden ona göre alın derim ben mecbur 7500f geçmek zorunda kaldım.
  15. Moonlighter

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

Sallayın hocam ya anca oturur sistem zaten güzel animeler yok çocuk kanalı maksadı ile yapılmış belli dün akşam orijinal arap kanalına baktım orada ne güzel dragon ball super oynuyor arapça düblaj olarak hem de, biz de ki ise çoluk çocuk şeyleri yazık umalımda hoş şeyler gelsin önümüz de ki süreçte.
  16. Moonlighter

Çözüldü✓ Anakart bios güncellemesini yapamıyorum yardım

eğer 500 serisi anakart alırsanız evet ama arkadaşın dediğine göre yeni işlemciniz de gitmiş olabilirmiş o yüzden muhakemesini size bırakıyorum garanti olsun derse dediği gibi değiştirin yenisni alın.
  17. Moonlighter

Yo orası öyle tabi ki gönül ister b550 kullansın da ama sizin yeni işlemcinin anakartı bozup eski işlemciyi kullanılmaz hale getirmesi senaryosu bana pek mantıklı gelmedi yoksa parası varsa alsın geçsin ben elde ki seçenekleri kullanmak zorunda olduğumuz senaryosunu çözümlemeye çalışıyorum...
  18. Moonlighter

Bios update işte ama adamın eski işlemcisi şuan enerji aldırmıyor sisteme onu tartışıyoruz, çalışsın ki updatesini yapabilsin. Çünkü yeni işlemciyi taktığında sistem enerji alıyor yani anakartta sorun yok.
  19. Moonlighter

A Hocam 5600 çok mu güç çekiyor ki fazı yetersiz kalsın yaksın hadi gel gelelim adam daha start vrememiş sisteme :D sorun şuan bam başka
Top Bottom