Neler Yeni

Yardım Lossless Scalıng alınır mı??

öncelikle merhaba,mx130 laptopum var ve bi süre onla idare etmek zorundayım(bir kaç ay) ve neredeyse hiçbir oyunu oynatmıyor doğru düzgün,lossles scalıng almayı düşünüyordum ama 4x ve üzeri modların berbat olduğunu gördüm,sizce sadece 2x veya 4x performansını kullanmak için alınır mı??3.50 dolar fiyatı belki indirime girer.

Shourd

80+ Gold
öncelikle merhaba,mx130 laptopum var ve bi süre onla idare etmek zorundayım(bir kaç ay) ve neredeyse hiçbir oyunu oynatmıyor doğru düzgün,lossles scalıng almayı düşünüyordum ama 4x ve üzeri modların berbat olduğunu gördüm,sizce sadece 2x veya 4x performansını kullanmak için alınır mı??3.50 dolar fiyatı belki indirime girer.
işe yarıcağını düşünmüyorum yanlış hatırlamıyorsam amdnin afmfsi ve fsrı tabanlıydı fsrdan dolayı fps artsa bile afmfden verim almak için o oyunda zaten 60 fpslerde olması lazım gerkesiz olur bence

• Konu Sahibi Konu Sahibi
işe yarıcağını düşünmüyorum yanlış hatırlamıyorsam amdnin afmfsi ve fsrı tabanlıydı fsrdan dolayı fps artsa bile afmfden verim almak için o oyunda zaten 60 fpslerde olması lazım gerkesiz olur bence
hocam peki şöyle olsa misal normalde 30 fps alıyorum losles scalıng kaç fpse çıkarır?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
3.5 dolar para değil kesinlikle alınır eğer pc oyunu açıyorsa tek kişilik oyunlarda iş görür

GetR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GetR
Sana kalmış sistem ne kadar güçlüyse o kadar az input lag oluyor. Ben kullanıyorum 2x çok az fark oluyor 4x fark ediliyor ama 5x ve üzeri biraz alışman gerek kullandığım laptopun bileşenlerini aşağı bırakıyom ona göre hareket edersin sende
Rtx 3060 - 6 GB vram
i7 11800H
2x8 gb ram
144 Hz ips monitör
Bu dediğim 4 bileşen kritik rol taşıyor lossless scaling kullanırken sistem bileşenleri ne kadar iyi olursa input lag o kadar az oluyor.
Not: Kullanırken işlemci gücünü %99 çekin ve oyunda fpsi sabitleyin öyle açın yoksa işlemci oldukça fazla ısınabilir

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Ahmet
Şefim şunun alınır bence için izlediğin videoları kalitesini artırıp 30fpslik videoyu 60,120,144fps'e.. artırıyor yapay zeka ile ve filmler ve videolar daha güzel oluyor cidden. Netflix de çalışmıyor maalesef ama prime video, youtube, anime veya normal yüklü videolarda çalışıyor sorun yok. Benim gibi dizi film izlemeyi seven birisi isen bunu deneyimle zaten cs2 de 1-2 kasa parası :D

muhibbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer Alameşe
Rust'ta kullandım hocam ben de. Rekabetçi bir oyun olduğu için kullanmanız mümkün değil. Çok fazla input lag yapıyor. Mouse hareketleriniz bile geç algılanıyor. Sinematik video gibi oluyor. Fakat, hayatımda ilk kez böyle akıcı bir rust deneyimi yaşadım.
Tek bir gereksinimi var, sabit 30 alıyor olmanız lazım. Gerçekten çok akıcı ama ancak hikayeli oyun oynatır.
Anime izlemek için kullananlar da vardı. Öyle bir amacınız varsa eğer. 60 FPS izlemenizi sağlıyor.

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Asaf Fiso
Şefim şunun alınır bence için izlediğin videoları kalitesini artırıp 30fpslik videoyu 60,120,144fps'e.. artırıyor yapay zeka ile ve filmler ve videolar daha güzel oluyor cidden. Netflix de çalışmıyor maalesef ama prime video, youtube, anime veya normal yüklü videolarda çalışıyor sorun yok. Benim gibi dizi film izlemeyi seven birisi isen bunu deneyimle zaten cs2 de 1-2 kasa parası :D
kanka videolarda fpsi arttırıyor demişsin onun dışında gözle görülür şekilde kaliteyi arttırma gibi bi olayı var mı ? Eğer işe yarıyor diyorsan indirime girdiği zaman sadece izleyeceğim şeylerin kalitesini arttırmak için alabilirim bilgisayarım yeterince güçlü olduğu için oyunlarda ihtiyacım yok

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Ahmet
kanka videolarda fpsi arttırıyor demişsin onun dışında gözle görülür şekilde kaliteyi arttırma gibi bi olayı var mı ? Eğer işe yarıyor diyorsan indirime girdiği zaman sadece izleyeceğim şeylerin kalitesini arttırmak için alabilirim bilgisayarım yeterince güçlü olduğu için oyunlarda ihtiyacım yok
Kanka sırf o akıcılık için bile alınır, kalite farkını YouTube da varsa bak knk şimdi efsane bir değişim yok ama yine de var, kenarları keskinleştiriyor ve renk ekliyor az da olsa.

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Asaf Fiso
Kanka sırf o akıcılık için bile alınır, kalite farkını YouTube da varsa bak knk şimdi efsane bir değişim yok ama yine de var, kenarları keskinleştiriyor ve renk ekliyor az da olsa.
sen diyorsan doğrudur kankam videosunu izlemeye gerek yok indirime girince alır bakarım. Evde samsung marka çok kaliteli televizyon var ondan bişey izledikten sonra monitöre geçince çok kalitesiz geliyordu inşallah arayı olabildiğince kapatır

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
Emre
sırf bu yüzden alasım var ama bilemiyorum hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammet
Beyler 5600g apu sistemde iş yaparmı sizce

Top Bottom