Neler Yeni

Yardım Lossless Scalıng alınır mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Yuzarsef
1 ay araştırdım 7 days to die için aldım ve hakikaten fps bayağı üst seviyelere geldi. Ben 3x de kullanıyorum 4x olunca bozulma yapıyor 7 days de ayriyeten de bu programda sürekli geliştiriliyor 3.5$ şu an için neredeyse beleş. Sons of the forest a tek başına giriyorsan kullanılabilir veya cs2 de online girmiyorsan yine akıyor 60fps alıyorsan minimum çoğu oyunda hiç lag yapmadan çalışıyor. 60fps altı aldığın oyunlarda input lag oluyor fakat düşük fps almaktan iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
öncelikle merhaba,mx130 laptopum var ve bi süre onla idare etmek zorundayım(bir kaç ay) ve neredeyse hiçbir oyunu oynatmıyor doğru düzgün,lossles scalıng almayı düşünüyordum ama 4x ve üzeri modların berbat olduğunu gördüm,sizce sadece 2x veya 4x performansını kullanmak için alınır mı??3.50 dolar fiyatı belki indirime girer.
Korsan kullanabilirsin 3.5 dolar değmez. Bende neredeyse hiç bir oyunda düzgün iş yapmadı.

Ricardo Andrade Quaresma

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Sana kalmış sistem ne kadar güçlüyse o kadar az input lag oluyor. Ben kullanıyorum 2x çok az fark oluyor 4x fark ediliyor ama 5x ve üzeri biraz alışman gerek kullandığım laptopun bileşenlerini aşağı bırakıyom ona göre hareket edersin sende
Rtx 3060 - 6 GB vram
i7 11800H
2x8 gb ram
144 Hz ips monitör
Bu dediğim 4 bileşen kritik rol taşıyor lossless scaling kullanırken sistem bileşenleri ne kadar iyi olursa input lag o kadar az oluyor.
Not: Kullanırken işlemci gücünü %99 çekin ve oyunda fpsi sabitleyin öyle açın yoksa işlemci oldukça fazla ısınabilir
Şefim şunun alınır bence için izlediğin videoları kalitesini artırıp 30fpslik videoyu 60,120,144fps'e.. artırıyor yapay zeka ile ve filmler ve videolar daha güzel oluyor cidden. Netflix de çalışmıyor maalesef ama prime video, youtube, anime veya normal yüklü videolarda çalışıyor sorun yok. Benim gibi dizi film izlemeyi seven birisi isen bunu deneyimle zaten cs2 de 1-2 kasa parası :D
Rust'ta kullandım hocam ben de. Rekabetçi bir oyun olduğu için kullanmanız mümkün değil. Çok fazla input lag yapıyor. Mouse hareketleriniz bile geç algılanıyor. Sinematik video gibi oluyor. Fakat, hayatımda ilk kez böyle akıcı bir rust deneyimi yaşadım.
Tek bir gereksinimi var, sabit 30 alıyor olmanız lazım. Gerçekten çok akıcı ama ancak hikayeli oyun oynatır.
Anime izlemek için kullananlar da vardı. Öyle bir amacınız varsa eğer. 60 FPS izlemenizi sağlıyor.
Cevaplar için teşekkürler herkese
Cevaplar için teşekkürler herkese
1 ay araştırdım 7 days to die için aldım ve hakikaten fps bayağı üst seviyelere geldi. Ben 3x de kullanıyorum 4x olunca bozulma yapıyor 7 days de ayriyeten de bu programda sürekli geliştiriliyor 3.5$ şu an için neredeyse beleş. Sons of the forest a tek başına giriyorsan kullanılabilir veya cs2 de online girmiyorsan yine akıyor 60fps alıyorsan minimum çoğu oyunda hiç lag yapmadan çalışıyor. 60fps altı aldığın oyunlarda input lag oluyor fakat düşük fps almaktan iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korsan kullanabilirsin 3.5 dolar değmez. Bende neredeyse hiç bir oyunda düzgün iş yapmadı.
Hangi sitede güvenilir var

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
vladimiz putin
bende gecikme cok artiyordu, kamerayi saga sola cevirince falan cok rahatsiz ediyordu bence alinmaz

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emre
öncelikle merhaba,mx130 laptopum var ve bi süre onla idare etmek zorundayım(bir kaç ay) ve neredeyse hiçbir oyunu oynatmıyor doğru düzgün,lossles scalıng almayı düşünüyordum ama 4x ve üzeri modların berbat olduğunu gördüm,sizce sadece 2x veya 4x performansını kullanmak için alınır mı??3.50 dolar fiyatı belki indirime girer.
Valla hocam bazıları işe yarıyor diyor bazıları işe yaramıyor diyor. Benim deneyesim geldi aldım fps düşüşü oldu kullanırken. Belki ben düzgün ayar yapamadım bilmiyorum. Denemekten zarar gelmez bence alın 2 saat deneyin olmazsa iade edersiniz(Steam dolar kuruna geçtiği için transfer ücreti var sanırsam. Karttan satın alıp iade ederseniz para kaybedeceksiniz haberiniz olsun)

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Bunu mod dosyaları ile bedava yapabilirsin, bu sadece işi kolaylaştırıyor. Ama gtx1650 mobil ile verim alamadım ben. RX kullanan arkadaşım memnun. Al 1 saat dene olmazsa iade edersin

Top Bottom