Arama sonuçları: *

1. byaltekin

Öneri Yeni Sistem için Wifi Adaptör Önerisi

Yine de teşekkür ederim ilgin için hocam
  2. byaltekin

Biraz inceleyeyim hocam çok teşekkürler. 1735915297 ucuzla işim yok ya . Kaliteli olsun baglantısı kopmasın yeter
  3. byaltekin

Eğer hatırlarsanız ya da bulursanız linkini yada ismini paylaşır mısınız ?
  4. byaltekin

Ben takılmıyorum da hanım takılıyor. Modem antrede fiber oraya kadar geliyor modemin yerini değiştirmem de sıkıntı yani.
  5. byaltekin

Bende öyle düşüdüm de oda arakda kalıyor benim yukarıdan almaya kalksam duvardan delip geçiricem belkide . Alttan geçiremiyorum robot süpürge var takılıp duruyor koparır 2 günde. O yüzden hem kablo karmaşası olmasın hem görüntü güzel olsun yeter diye düşünüyorum.
  6. byaltekin

Merhabalar. Ürünü aktif olarak kullanıyor musunuz ?
  7. byaltekin

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sistem aldım anakartım Asus b650 m-r. Bilgisayarcı bir arkadaştan idarelik bir adet usb ile çalışan wifi adaptör aldım denemek açısından. Adaptör wifi 5 ve ac1300 destekli . Asıl sıkıntım şu sürekli bağlantı kopuyor ve sürekli ping dalgalanmaları oluyor. Yarım...
  8. byaltekin

❌İndirim Bitti! PC HOCASI-GG13 YILIN SON SİSTEMİ 29.999,00 ₺

Şuan aldık biz 2 arkadaş. Arada sayfayı yenileyin stoğa düşüyor yogunluktan büyük ihtimal. 150 stoğun hemen bitmesi imkansız çünkü
  9. byaltekin

Aynı durumdan bende muzdaribim. 1 saat içerisinde 150 kişi almış olamaz.
  10. byaltekin

15 dkda nasıl stok biter anlayamıyorum ya
  11. byaltekin

Çök Çök bende alıyorum şimdi fsp seçimiyle. enermax bi türlü güven vermedi nedense. Hadi hayırlısı olsun.
  12. byaltekin

https://www.incehesap.com/vangard-v2-hazir-sistem-fiyati-41533/ Şu sistem şuan gaming gecesinde. İlla Süper sistem düşünüyorsanız buna da bakabilirsiniz. 3k falan aşağı düşer diye tahmin ediyorum.
  13. byaltekin

PC Hocası GG13 rx 7700xt 29.999TL

Bence bu her türlü yeterli.
  14. byaltekin

İNCE HESAP GAMİNG GECESİ

Bundan daha iyi sistem gelmez artık diye düşünüyorum. rami 32 yap bütçen yoksa çök direkt ama bir iki tık güncelleme yapılabilir.
  15. byaltekin

Ben çöküyorum bundan sonra başka sistem gelmez. @Jiyu Çök knka artık daha iyisi gelmez. 28k bandında olsa tadından yenmezdi ama mutlaka 32 yap rami 2k ya değer.
  16. byaltekin

Hele şükür dicektim de sanki bi tık fazla gibi fiyatı ya. Ulan yine asus kullanmışlar. Coil wine muhabbetine bi son veremediler.
  17. byaltekin

İNCE HESAP GAMİNG GECESİ

En sonki attıgı yorum buydu tahminimizce 7700xt 7800xt gelir diye düşünüyoruz ama hayırlısı.
  18. byaltekin

İNCE HESAP GAMİNG GECESİ

Yine saçma sapan satılmayan parçalar yine intel eski işlemciler abartılı fiyatlar. Yok abi bu aksamdan da bi cacık cıkmayacak gibi. Taner abi 7700xt sistemi çıkarsın da sonrasında elveda 2024 indirim rezilliği..
  19. byaltekin

🔥İndirim ModArt Tarafını Seç Hazır Sistemler

Ben olsam paralara gider b580 alırım 4060 lı sistemlere 25k fiyat çekmekten bıkmadılar. Böyle paralara 25 bandında 4060ti olsa bi anlamı olurdu . Hem 12400f hem 4060 24bin. Bi de h serisi anakart ne bileyim en azından benim içime sinmedi
Top Bottom