2x16 mı istiyodun. Bu arada bunu yapan galiba tek lexar. Bütçe kaynaklı felan olabilirıyı bılıyorum ama artık ddr5 te dual channela gerek yok
hayır tek 16 olsa bıle aynısından alır takardı2x16 mı istiyodun. Bu arada bunu yapan galiba tek lexar. Bütçe kaynaklı felan olabilir
Hayırlı olsun arkadaşa. Güzel duruyor sistem.Arkadaşa aldık bakalım güzel fiyat. Amazon'dan da msı ventus 4070s aldı 25'e. 7700xt'yi satıp onu kullanıcak.
Alıntıyı görüntüle
Ben bütçem olduğu için şu şekilde almayı düşünüyorum. Zaten kafam karışık ya taksitli 4070 super/ti super alıcam. Ya da peşin fiyatına böyle bi sistem. Sizce nasıl fiyat?
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun ramler baya guzel olmusArkadaşa aldık bakalım güzel fiyat. Amazon'dan da msı ventus 4070s aldı 25'e. 7700xt'yi satıp onu kullanıcak.
Alıntıyı görüntüle
Enermax kötü degil iyi bir marka ama sectıysen bısey olmaz cw ısı bıraz sans ısıArkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ? Fsp kasa seçtim sizce doğru mu yaptım ? bu kasa ve psu güzel mi ? satın aldım çok şükür.
Son olarak pc hocası gg-9'daki ekran kartı ile aynı , cw vb. sorunlar yaşamam İnşaAllah.
Açıkta kalmamak için aldım sizce doğru mu yaptım
Çök Çök bende alıyorum şimdi fsp seçimiyle. enermax bi türlü güven vermedi nedense. Hadi hayırlısı olsun.Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ? Fsp kasa seçtim sizce doğru mu yaptım ? bu kasa ve psu güzel mi ? satın aldım çok şükür.
Son olarak pc hocası gg-9'daki ekran kartı ile aynı , cw vb. sorunlar yaşamam İnşaAllah.
Açıkta kalmamak için aldım sizce doğru mu yaptım
Fsp kasa güzel mi peki psu ile ?Enermax kötü degil iyi bir marka ama sectıysen bısey olmaz cw ısı bıraz sans ısı
hocam taksit seçeneği varmı bunun papara vs.LEXAR Ares RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Siyah Ram özelleştirmesi yapılarak alınır. Fiyat iyi.
guzel fsp pro serısı psu varFsp kasa güzel mi peki psu ile ?
papara gıbı on odemelı kartlarla olmaz kredı kartına olurhocam taksit seçeneği varmı bunun papara vs.