Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PC HOCASI-GG13 YILIN SON SİSTEMİ 29.999,00 ₺

Sertaj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Serhat Dinç
Sizce Sıvı soğutucu almaya gerek var mı 7500f için 800 tl fark verip?

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Emir

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,401
İsim
Baran Kut

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sümer
Ben bütçem olduğu için şu şekilde almayı düşünüyorum. Zaten kafam karışık ya taksitli 4070 super/ti super alıcam. Ya da peşin fiyatına böyle bi sistem. Sizce nasıl fiyat?
Alıntıyı görüntüle

Şu sistem şuan gaming gecesinde. İlla Süper sistem düşünüyorsanız buna da bakabilirsiniz. 3k falan aşağı düşer diye tahmin ediyorum.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Jiyu
Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ? Fsp kasa seçtim sizce doğru mu yaptım ? bu kasa ve psu güzel mi ? satın aldım çok şükür.
Son olarak pc hocası gg-9'daki ekran kartı ile aynı , cw vb. sorunlar yaşamam İnşaAllah.
Açıkta kalmamak için aldım sizce doğru mu yaptım :(

Gurkanpiro

80+ Platinum
Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ? Fsp kasa seçtim sizce doğru mu yaptım ? bu kasa ve psu güzel mi ? satın aldım çok şükür.
Son olarak pc hocası gg-9'daki ekran kartı ile aynı , cw vb. sorunlar yaşamam İnşaAllah.
Enermax kötü degil iyi bir marka ama sectıysen bısey olmaz cw ısı bıraz sans ısı

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sümer
Çök Çök bende alıyorum şimdi fsp seçimiyle. enermax bi türlü güven vermedi nedense. Hadi hayırlısı olsun.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Jiyu
Top Bottom