Neler Yeni

PC HOCASI GG9 alinir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anıl
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ssd yükseltilmez demişim yukarda ama geri ödemesi olduğu için gene de 1 tb yapıpta alın, alan arkadaşlarımız.
Geri ödemesi bitmiş 10 kasıma kadar alınanlar diyor sadece başvuru 24 Kasım a kadar

Alıntıyı görüntüle

Ssd yükseltilmez demişim yukarda ama geri ödemesi olduğu için gene de 1 tb yapıpta alın, alan arkadaşlarımız.
Bende eski PC de 500 gb sdd var kingston m2 buna ek almalımıyım

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Geri ödemesi bitmiş 10 kasıma kadar alınanlar diyor sadece başvuru 24 Kasım a kadar

Bende eski PC de 500 gb sdd var kingston m2 buna ek almalımıyım
Haa doğru okuduğumu anlıyamamışım 😄. Eğer eski pcyi kullanmıyorsan onda ki ssdyi buna takıp 1 tb yapabilirsin depolama alanını. Eğer öyle yapmazsan da Kingston Nv2 ssdyi alabilirsin.

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sümer
Bende şuan bu sistem hakkında ciddi ciddi düşünmeye başladım açıkçası . Yaklaşık 15-20 gündür çoğu sitedeki çoğu kasım indirimlerini takip etmeme rağmen en düzgün fiyat performans ve kullanılan parça kalitesi olarak kötünün iyisi diye yorumluyorum.
Diğer bütün toplama sistemler ya 4060 toplaması ya da 5600 gibi işlemcilerle aşırı uçuk fiyatlara toplanmış. Ya da bitmek üzere olarak am4 slot DDR 4 sistemlere 22-23k vermek yerine ileride upgrade edebilmek mantığıyla ddr5 sistem almak sanki en mantıklısı gibi.
Kendi kararımca şuan kasım fırsatlarındaki en mantıklı sistem gibi 30k civarlarında.
ufak ufak ssd ve ram upgradeleriyle 30-31 k bandında.
Kendim akakçeden topladığımda şuan aynı parçaların fiyatı 35.425 tl
Artı olarak kule tipi soğutucusu da fena değil gibi.
Güncellemeyle 7600 işlemci yerine 7500f koyulmuş ve fiyatı 29.999'den 28.999'ye gerilemiş bence en mantıklı sistem
Şuan güncel fiyatı = 28.999 TL

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bende şuan bu sistem hakkında ciddi ciddi düşünmeye başladım açıkçası . Yaklaşık 15-20 gündür çoğu sitedeki çoğu kasım indirimlerini takip etmeme rağmen en düzgün fiyat performans ve kullanılan parça kalitesi olarak kötünün iyisi diye yorumluyorum.
Diğer bütün toplama sistemler ya 4060 toplaması ya da 5600 gibi işlemcilerle aşırı uçuk fiyatlara toplanmış. Ya da bitmek üzere olarak am4 slot DDR 4 sistemlere 22-23k vermek yerine ileride upgrade edebilmek mantığıyla ddr5 sistem almak sanki en mantıklısı gibi.
Kendi kararımca şuan kasım fırsatlarındaki en mantıklı sistem gibi 30k civarlarında.
ufak ufak ssd ve ram upgradeleriyle 30-31 k bandında.
Kendim akakçeden topladığımda şuan aynı parçaların fiyatı 35.425 tl
Artı olarak kule tipi soğutucusu da fena değil gibi.
Güncellemeyle 7600 işlemci yerine 7500f koyulmuş ve fiyatı 29.999'den 28.999'ye gerilemiş bence en mantıklı sistem
Şuan güncel fiyatı = 28.999 TL
Kesinlikle güzel bir sistem.

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sümer
Kesinlikle güzel bir sistem.
Bikaç sıkıntısı var bana göre sistemin ramlerin clk değerleri çok yüksek mecburen 6000'den feragat edip 5600 kingston'a geçicez. Uygun fiyata bir tane m2 koyamamışlar 500 gb ssd ne işe yarar bu sisteme okuma yazma berbat m2 için Kasada kararsız kaldım 600w yeter mi acaba yoksa 700w'a geçmek mantıklı olur mu bikaç özelleştirmeyle 32k ya cıkıyo sistem.
Daha farklı sistemler var bu paralara ama beni tek cezbeden şey rx 7700xt . 30k civarlarına da gtx 4060 almak istemiyorum.

Aslında şu da dikkatimi çekiyor ama kararsızım

Son düzenleme:
Top Bottom