Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PC HOCASI-GG13 YILIN SON SİSTEMİ 29.999,00 ₺

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Jiyu
Arkadaşlar lütfen içime su serpmeme yardımcı olur musunuz ?
Özelleştirme olarak 2x16 ram + 1 tb kingston renegade + fsp kasa = 34.6k
Özelleştirme yaparak almak zorundaydım o yüzden mecbur böyle aldım , hatta montaj yapmamak için sıvı soğutma bile alacaktım da vazgeçtim.
Daha önce masaüstü sistem hiç kullanmadım , hava soğutucu ve ekran kartını kendim monte etmem gerekiyor.
Ve pc hocası 9'daki ekran kartı ile aynı yani asus dual 7700xt var. Cw vb. sorunlar olmadan kullanabilir miyim ?
F/p 4070s sistem bekledim 35k'ya 7800xt alsam da onu da özelleştirince 40 olacaktı ama f/p 4070s sistem gelmedi.
Sizce doğru mu yaptım ? Son olarak bu sistem için en uygun monitör önerir misiniz ?
Oynadığım oyunlar valorant , cs , pubg. Oynamak istediklerim : rainbow six eige , warzone vb.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Özelleştirme yaparak almak zorundaydım o yüzden mecbur böyle aldım , hatta montaj yapmamak için sıvı soğutma bile alacaktım da vazgeçtim.
Daha önce masaüstü sistem hiç kullanmadım , hava soğutucu ve ekran kartını kendim monte etmem gerekiyor.
Ve pc hocası 9'daki ekran kartı ile aynı yani asus dual 7700xt var. Cw vb. sorunlar olmadan kullanabilir miyim ?
F/p 4070s sistem bekledim 35k'ya 7800xt alsam da onu da özelleştirince 40 olacaktı ama f/p 4070s sistem gelmedi.
Sizce doğru mu yaptım ? Son olarak bu sistem için en uygun monitör önerir misiniz ?
Oynadığım oyunlar valorant , cs , pubg. Oynamak istediklerim : rainbow six eige , warzone vb.
dogru yapmıssın cw sans ısı takmakta bı sorun olmaz bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Jiyu
arkadaşlar sistemdeki hava soğutucu iyi mi ? montajı kolay mı ? çok ses çıkarıyor mu ?
800 lira fark ile aqua elite almadığım için pişman olur muyum ? montaja da gerek olmuyordu üstüne

serlawen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Kaya
Üst tarafa 360mm sıvı soğutma takabilmek için enermax dışında hangi kasayı seçmem gerekiyor, ekstra olarak ramlerden lexarın 6000 ve 6800 mhz ramleri arasında hangisini tercih etmeliyim. SSD değişmeye gerek var mı

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Jiyu
lütfen yardımcı olur musunuz <3

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
ulaş dursun

serlawen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Kaya
Ramler arasında kararsız kaldım hangisini seçmeliyim 6000mhz ve 6800mhz arasında

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Jiyu
Enermax iyi marka illa değiştirmeye gerek yok. 6000mhz ram yeterli olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.87 bu monitör yeterli bence
Çok fazla monitör önerisi gördüm ya , şimdi yukarıda saydığım oyunlar için 2k monitör alırsam 2k'da mı oynamam gerekecek yoksa 1080p'de oynarsam darboğaz , ekran yırtılması vs olur mu ? 2k monitör hiç kullanmadım , hatta ben hiç masaüstü ve monitör de kullanmadım

Ramler arasında kararsız kaldım hangisini seçmeliyim 6000mhz ve 6800mhz arasında
amd konusunda 6000 mhz daha iyi sanırım çünkü bir kaç farklı ayar falan değişik şeyler oluyormuş

amd konusunda 6000 mhz daha iyi sanırım çünkü bir kaç farklı ayar falan değişik şeyler oluyormuş

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
ulaş dursun
Çok fazla monitör önerisi gördüm ya , şimdi yukarıda saydığım oyunlar için 2k monitör alırsam 2k'da mı oynamam gerekecek yoksa 1080p'de oynarsam darboğaz , ekran yırtılması vs olur mu ? 2k monitör hiç kullanmadım , hatta ben hiç masaüstü ve monitör de kullanmadım

2k alırsan 2k oynarsın zaten farkı görünce:D o kart 2k götürür monitör fp iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,768
Üyeler
163,878
Son üye
keremschumacher