Arama sonuçları: *

1. C

Oyun sırasında oyundan atmalar ve pc resetlenmesi sorunu

deniyorum hocam olumlu olumsuz geri dönüş yapacağım teşekkürler.
  2. C

Oyun sırasında oyundan atmalar ve pc resetlenmesi sorunu

başlıkta da belirttiğim gibi oyun sırasında oyundan atmalar pc resetlenmesi ve mavi ekran sorunları ile karşılaşıyorum. valorantta nerede ise her zaman pc reset yiyorum ve geçen günler içersinde lost ark oynarken de aynı şekilde ilk olarak oyundan atma sonrasında pc reset yedim. sistemi daha...
  3. C

Fiber altyapısında hangi firmadan stabil internet alabilirim ?

hangi firmanın alt yapısı geliyorsa onu kullanmak daha doğru olur birde yanlış mı biliyorum bilmem ama türknet in kendi gigafiber alt yapısı da var bir kaç yerde diye biliyorum onu öğrenip türknet te kullanabilirsin arkadaşım kullanıyor bayağı bir memnun(ama dediğim gibi onu türknetin kendi alt...
  4. C

🔥İndirim Beyaz monitör arayanlara MSİ MAG 274PFW 6039TL

aynı şeyi monitörün garantisi bitince bende yapsam mı diye düşünüyorum da 24k lık monitör ya elimde kalırsa korkusu peşimi rahat bırakmıyor
  5. C

Logitech g935 garanti

hocam logitech ile defalarca kez garanti ile işi geçmiş birisi olarak söylüyorum cihaz üzerindeki seri no daha önce kullanılmadı ise üretim yılı satış yılı olarak geçiyor fakat fatura ile alım tarihi belirtildiğinde cihaz gerekirse 10 yıl önce üretilmiş olsun sizin aldığınız tarihi baz alıyorlar...
  6. C

Logitech g935 garanti

Aktif olarak g935 kullanıcısıyım fakat güç butonunda bir temassızlık yaşıyorum ve faturam yok maalesef. Güncelde alıp garanti yılları içerisinde olan arkadaşlardan garanti amaçlı fatura soracaktım paylaşabilirler mi diye ama forumda yasak mı değil mi bilmiyorum eğer yapılması yasak ise (konuyu...
  7. C

diğer pc de mavi ekran problemleri yaşıyorum

merhabalar diğer pc de mavi ekran problemlerinden ne denediysem bir türlü kurtulamadım lütfen yardım edin System service exception, reference by pointer, memory management hataları aldım bu zamana kadar https://drive.google.com/drive/folders/1gu4DafyTSKGg-v7HhzGZfMuhU7eB5vbu?usp=drive_link...
  8. C

🔥İndirim BenQ Mobiuz EX240N 23,8" VA 1ms(MPRT) 165Hz 3999 TL

Hocam panel gayet güzel renk kalitesi açısındanda gayet güzel ve ghosting de yok diyemem ama abartı bir şey yok şahsen 4k bandına alınabilecek en iyi performans. Gerçek tepki süresi de iyi diyemem ama ne ile kıyaslıyoruz ona bağlı 4k bandında ki diğer monitörlerde ghostingden göz acısı çekerek...
  9. C

❌İndirim Bitti! Dexim H238SG 23.8'' 180Hz 1ms Gaming Monitör

Hort. Alan eden var mıdır 3. Monitör olarak g3yerine tercih edilir mi
  10. C

Yardım gigabyte a620m h gigabit ethernet bağlantı problemi

Hocam vatanla görüştüm bir şey yapamıyoruz falan diyorlar thh ye başvurucam neler yapmam gerekiyor bilginiz varsa aktarabilir misiniz?
  11. C

@Emre Zengin hocam servis 3. Kez oluşan pin yamukluğundan kaynaklı ücret yansıttı ama parçaları hiç bir şekilde ben sökmedim benden işlemci soket değişimi için 1300tl ücret istiyorlar
  12. C

Rev1. 1, modem üzerinden 3 farklı cihazdan aynı anda test alıyorum yani evet farklı portlardan da denedim 1719631867 Bios güncel haziranda gelen güncellemeyi de attım yine bir şey değişmedi 1719632112 Saat 18:00 a kadar konuya atılan cevaplara çalıştığımdan kaynaklı bakamıyorum bu gün yapılan...
  13. C

Kasa yok Monitörü nasıl denerim?

Hocam evde mi stick falan varsa monitöre bağlayıp yt üzerinden piksel testine bakabilirsin
  14. C

❌İndirim Bitti! SAMSUNG ODYSSEY G4 27" 5.999TL 🔥🔥

Siteye oturum açıp sepete ekledim ödeme bilgisi girerken fiyat güncellendi bruh!!!
  15. C

@Gif Man @Emre Zengin konu hakkındaki arıza hala güncelde sorunum devam ediyor rma servis tek sorunu ethernet olarak yolladığım anakartın ram slotunu hdmi çıkışını işlemci pinlerini ve sözde ethernet girişini tamir etmiş fakat gel gör ki yine 100 mbps ürün ücret iadesi talep ediyorum fakat onu...
  16. C

Çözüldü✓ 1800₺'ye Mikrofon Önerisi

Askı kolu alabilirsen behringer c1-u düşünebilirsin bende arıyorum seçeneklerim arasında olduğundan sanada seçenek olarak sunuyorum
  17. C

Yeni PC'de American Megatrends hatası

Hocam benimde ethernet portumda sorun vardı kartı garantiye yolladım yaptık dediler yolladılar geldiğinde kart power almadı geri gitti yaptık dediler geldi ekran kartını okumadı gitti yaptık dediler geldi üzerindeki hdmi girişi bozuk döndü gitti yaptık dediler geldi pinleri yamultmuşlar geri...
  18. C

🔥İndirim FİFİNE A6NEO 758 TL İLE YENİDEN STOKTA

Hocam behringer c1-u almayı düşünüyorum gaming adı altındaki mikrofonlara pek güvenim olmadığından dolayı acaba hangisini tercih etmeliyim
  19. C

🔥İndirim Migros'ta alkolde indirim

Hocam 3. Monitörü alıcaktım ya keşke haberim olmasaydı indirimden :) neyse monitörü ertelemiş olduk biraz
Top Bottom