rev kaç hocam anakart bütün lan portlarını tek tek denedinmi?
Değişimi dene bakalım bir de. Önceki mesajlara baktım da BIOS güncel mi onu sormamışım. BIOS'u güncelledin mi?@Gif Man @Emre Zengin konu hakkındaki arıza hala güncelde sorunum devam ediyor rma servis tek sorunu ethernet olarak yolladığım anakartın ram slotunu hdmi çıkışını işlemci pinlerini ve sözde ethernet girişini tamir etmiş fakat gel gör ki yine 100 mbps ürün ücret iadesi talep ediyorum fakat onu da yapmıyorlar komedi resmen 30 gündür paramla rezillik yaşadım yaşamaya da devam ediyorum kasayı bu gün teslim aldım ve bu süreç içerisinde 3 kez servise gidip gelmiş vatanın servis notlarına göre...
Rev1. 1, modem üzerinden 3 farklı cihazdan aynı anda test alıyorum yani evet farklı portlardan da denedimrev kaç hocam anakart bütün lan portlarını tek tek denedinmi?
Bios güncel haziranda gelen güncellemeyi de attım yine bir şey değişmediDeğişimi dene bakalım bir de. Önceki mesajlara baktım da BIOS güncel mi onu sormamışım. BIOS'u güncelledin mi?
Bundan sonra valla ne yapacağını bende bilmiyorum. Bir vatanla görüş istersen.@Emre Zengin hocam servis 3. Kez oluşan pin yamukluğundan kaynaklı ücret yansıttı ama parçaları hiç bir şekilde ben sökmedim benden işlemci soket değişimi için 1300tl ücret istiyorlar
Hocam vatanla görüştüm bir şey yapamıyoruz falan diyorlar thh ye başvurucam neler yapmam gerekiyor bilginiz varsa aktarabilir misiniz?Bundan sonra valla ne yapacağını bende bilmiyorum. Bir vatanla görüş istersen.