Neler Yeni

Yardım gigabyte a620m h gigabit ethernet bağlantı problemi

ceku.35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
cevdet kaan kulaksız

gigabyte a620m h daha dün hazır sistem içerisinde aldım 3 ay sonra değiştiricem fakat eski pc de 900-1100 mbps arası hız alıyorum aynı kabloyu anlık değiştiriyorum fakat Gigabyte a620m h olan sistemde 100 mbps yi geçmiyor hatta 98 falan alıyor çok acil yardım lazım.​

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,968
İsim
Emre Zengin
@Gif Man @Emre Zengin konu hakkındaki arıza hala güncelde sorunum devam ediyor rma servis tek sorunu ethernet olarak yolladığım anakartın ram slotunu hdmi çıkışını işlemci pinlerini ve sözde ethernet girişini tamir etmiş fakat gel gör ki yine 100 mbps ürün ücret iadesi talep ediyorum fakat onu da yapmıyorlar komedi resmen 30 gündür paramla rezillik yaşadım yaşamaya da devam ediyorum kasayı bu gün teslim aldım ve bu süreç içerisinde 3 kez servise gidip gelmiş vatanın servis notlarına göre...
Değişimi dene bakalım bir de. Önceki mesajlara baktım da BIOS güncel mi onu sormamışım. BIOS'u güncelledin mi?

ceku.35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
cevdet kaan kulaksız
rev kaç hocam anakart bütün lan portlarını tek tek denedinmi?
Rev1. 1, modem üzerinden 3 farklı cihazdan aynı anda test alıyorum yani evet farklı portlardan da denedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değişimi dene bakalım bir de. Önceki mesajlara baktım da BIOS güncel mi onu sormamışım. BIOS'u güncelledin mi?
Bios güncel haziranda gelen güncellemeyi de attım yine bir şey değişmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saat 18:00 a kadar konuya atılan cevaplara çalıştığımdan kaynaklı bakamıyorum bu gün yapılan dönüşlere işten çıkınca geri dönüş sağlarım akşam eve gelince tekrar vatana gidicem

ceku.35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
cevdet kaan kulaksız
@Emre Zengin hocam servis 3. Kez oluşan pin yamukluğundan kaynaklı ücret yansıttı ama parçaları hiç bir şekilde ben sökmedim benden işlemci soket değişimi için 1300tl ücret istiyorlar

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,968
İsim
Emre Zengin
@Emre Zengin hocam servis 3. Kez oluşan pin yamukluğundan kaynaklı ücret yansıttı ama parçaları hiç bir şekilde ben sökmedim benden işlemci soket değişimi için 1300tl ücret istiyorlar
Bundan sonra valla ne yapacağını bende bilmiyorum. Bir vatanla görüş istersen.

Top Bottom