Lloydˢᵗᵉʳ
80+
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Selamlar. Bu bütçede online görüşme, DC-WhatsApp ve belki ufaktan yayın/video için kullanılabilecek mikrofon bakmaktayım. Değecek bir ürün varsa 2000'e kadar çıkabilirim. Şu ikisi arasında kaldım:
Daha iyi bir cihaz önerisi varsa alabilirim. Teşekkürler.
DÜZENLEME => Kasım'a erteledim mikrofon işini. O vakitte almayı düşündüğüm ürün(ler) [İkinci el de dahil olmak üzere]:
Ek olarak belki fiyatları baya bir düşerse Fifine A8 veya A9 da tercih edebilirim.
Havit Gamenote GK50 Pro Masa Standı ve RGB Oyuncu Yayıncı Mikrofonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote GK50 Pro Masa Standı ve RGB Oyuncu Yayıncı Mikrofonu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Havit Gamenote GK50 Pro Masa Standı ve RGB Oyuncu Yayıncı Mikrofonu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Havit Gamenote GK61 RGB Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote GK61 RGB Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote GK61 RGB Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu özelliklerini incele, 1.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
DÜZENLEME => Kasım'a erteledim mikrofon işini. O vakitte almayı düşündüğüm ürün(ler) [İkinci el de dahil olmak üzere]:
Maono PD200X:
HyperX Quadcast | Sağlam indirime girmesi lazım, 5k civarına kazığı yiyip oturmak istemiyorum:
HyperX Quadcast Oyuncu Mikrofonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Quadcast Oyuncu Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Quadcast Oyuncu Mikrofonu özelliklerini incele, 4.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
JBL Quantum Stream | Favorim bu ürün şu anda, indirime girerse direkt yapışacağım:
NZXT Capsule:
Fifine K658 | Bunun da sağlam indirime girmesi lazım:
Ek olarak belki fiyatları baya bir düşerse Fifine A8 veya A9 da tercih edebilirim.
Son düzenleme: