EmilBreivik
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
2. El fifine am6 buldum hocam 1400 e onu alıp sonradan stand alıcam sanırım bilgilendirme için de çok sağolun hocam
Rica ederim.
2. El fifine am6 buldum hocam 1400 e onu alıp sonradan stand alıcam sanırım bilgilendirme için de çok sağolun hocam
Hocam kulaklık olarak anker q30 bakıyordum sizce hangisi daha iyidir veya q30 almaya değer mi bu kulaklık varken?Mikrofon:
Kulaklık:![]()
Maono AU-902 USB Condenser Mikrofon Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
En İyi Maono AU-902 USB Condenser Mikrofon modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!www.sescibaba.com
Boom arm :![]()
Maono AU-MH501 Kulak Üstü Stüdyo Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
En İyi Maono AU-MH501 Kulak Üstü Stüdyo Kulaklığı modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!www.sescibaba.com
q30 iyi ürün alınabilir.Hocam kulaklık olarak anker q30 bakıyordum sizce hangisi daha iyidir veya q30 almaya değer mi bu kulaklık varken?
Rica ederim hocam. Evet, minimum bu ayarda bir mikrofon almak uzun vadede daha mantıklı; kulaklık mikrofonları açısından fark yaratması için de öyle dediğiniz gibi.Hocam öncelikle değerli tavsiyeleriniz için çok teşşekkür ederim. maono olanı alacağım sanırım da harici mic arayış sebebim kulaklık mikrofonlarından kurtulup daha kaliteli bi sesle arkadaş grubumda chill takılmak. Fazla mı acaba bunlar diye düşünüyorum biraz da ama almışken düzgün bir şey almak daha mantıklı sanırım
Fiyatı gayet iyi, alınabilir kesinlikle.Fifine am6 modelini ikinci el 1400 e buldum hocam ne dersiniz alınır mı?
Hocam yaşadığım şehirde fifine a6v buldum ikinci el kfg li 1100 TL ye satıcak bana JBL olan ve am6 olan mikrofonu param güvende ile alma şansım yok havale ile satın almaya da güvenemedim elden alıcam bu mikrofonuRica ederim hocam. Evet, minimum bu ayarda bir mikrofon almak uzun vadede daha mantıklı; kulaklık mikrofonları açısından fark yaratması için de öyle dediğiniz gibi.
Fiyatı gayet iyi, alınabilir kesinlikle.
Almadan ses testine de göz atmanızı tavsiye ederim. Birkaç ufak eksisi var ama hoşunuza gittiyse alabilirsiniz her türlü, ses kalitesi fiyatına göre gayet iyi. JBL'in çok-yönlü kutup deseni ve 96kHz desteği mevcut artı olarak, duruma göre o da tercih edilebilir henüz almadıysanız.
Anladım hocam, hayırlı olsun o vakit.Hocam yaşadığım şehirde fifine a6v buldum ikinci el kfg li 1100 TL ye satıcak bana JBL olan ve am6 olan mikrofonu param güvende ile alma şansım yok havale ile satın almaya da güvenemedim elden alıcam bu mikrofonu
Teşekkür ederim hocam kulaklık olarak anker q30 önerir misiniz acaba?Anladım hocam, hayırlı olsun o vakit.
Kulak dışı müzik kulaklık modelleri hakkında detaylı bilgim yok ama bana pek rahat gözükmedi konforu şahsen.Teşekkür ederim hocam kulaklık olarak anker q30 önerir misiniz acaba?