Neler Yeni

Çözüldü✓ Kulaklık ve mikrofon önerisi

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Yağız
Mikrofon:
Kulaklık:
Boom arm :
Hocam kulaklık olarak anker q30 bakıyordum sizce hangisi daha iyidir veya q30 almaya değer mi bu kulaklık varken?

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Yağız
Değerli önerileriniz için çok teşekkür ederim herkese baya kafamı karıştıran bi dertti bilgili insanların yardım etmesi çok iyi oldu cansınız <3

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Lloyd
Hocam öncelikle değerli tavsiyeleriniz için çok teşşekkür ederim. maono olanı alacağım sanırım da harici mic arayış sebebim kulaklık mikrofonlarından kurtulup daha kaliteli bi sesle arkadaş grubumda chill takılmak. Fazla mı acaba bunlar diye düşünüyorum biraz da ama almışken düzgün bir şey almak daha mantıklı sanırım
Rica ederim hocam. Evet, minimum bu ayarda bir mikrofon almak uzun vadede daha mantıklı; kulaklık mikrofonları açısından fark yaratması için de öyle dediğiniz gibi.

Fifine am6 modelini ikinci el 1400 e buldum hocam ne dersiniz alınır mı?
Fiyatı gayet iyi, alınabilir kesinlikle.
Almadan ses testine de göz atmanızı tavsiye ederim. Birkaç ufak eksisi var ama hoşunuza gittiyse alabilirsiniz her türlü, ses kalitesi fiyatına göre gayet iyi. JBL'in çok-yönlü kutup deseni ve 96kHz desteği mevcut artı olarak, duruma göre o da tercih edilebilir henüz almadıysanız.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Yağız
Rica ederim hocam. Evet, minimum bu ayarda bir mikrofon almak uzun vadede daha mantıklı; kulaklık mikrofonları açısından fark yaratması için de öyle dediğiniz gibi.

Fiyatı gayet iyi, alınabilir kesinlikle.
Almadan ses testine de göz atmanızı tavsiye ederim. Birkaç ufak eksisi var ama hoşunuza gittiyse alabilirsiniz her türlü, ses kalitesi fiyatına göre gayet iyi. JBL'in çok-yönlü kutup deseni ve 96kHz desteği mevcut artı olarak, duruma göre o da tercih edilebilir henüz almadıysanız.
Hocam yaşadığım şehirde fifine a6v buldum ikinci el kfg li 1100 TL ye satıcak bana JBL olan ve am6 olan mikrofonu param güvende ile alma şansım yok havale ile satın almaya da güvenemedim elden alıcam bu mikrofonu

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Lloyd
Hocam yaşadığım şehirde fifine a6v buldum ikinci el kfg li 1100 TL ye satıcak bana JBL olan ve am6 olan mikrofonu param güvende ile alma şansım yok havale ile satın almaya da güvenemedim elden alıcam bu mikrofonu
Anladım hocam, hayırlı olsun o vakit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,088
Üyeler
170,663
Son üye
clashers
Top Bottom