Arama sonuçları: *

1. SEmrey

Wraith Esports İndirimi BBLvsTH

Eğer bu akşam BBL döktürürse baya sağlam indirimler olacak, FUT cuyum ama bu maç özellikle Lets Go BBL https://www.instagram.com/share/BAUTX38qOU Eğer olacak indirimler iyzico ile birleşebiliyorsa işte o zaman çok fena olur. Benim beklentim bir oyuncunun ace atması %50 Ace serisi mousepad...
  2. SEmrey

Çözüldü✓ Bu ram'i takacağım yer doğru mu?

evet oturmuş hocam, o aradaki boşluk normal bir şey sorun yok.
  3. SEmrey

VALORANT BOOST ATICAK ARKADAS

peak rank immo 1 main hesabımı sattım. Gümüş hesap satın aldım. Aynı şekilde banada dediğin kişiler geliyor trollüyorlar falan filan karşıma smurfte geliyor. Ama yinede rank atlıyorum Plat 1 şu an hesap yavaş yavaş kasıyorum. Kendi elomda oynadığım zaman çok zorlanmıyorum ama gold veya...
  4. SEmrey

North bayou f80 bu fiyata alınır mı?

Eğer ikisinde bir masaya bağlayacaksanız bu daha iyi olmaz mı? https://www.akakce.com/monitor-standi/en-ucuz-north-bayou-nb-f160-17-27-lcd-led-monitor-tutucu-cift-kol-amortisorlu-vesa-monitor-standi-fiyati,1438557222.html
  5. SEmrey

VALORANT BOOST ATICAK ARKADAS

Kötü bir oyuncu değilsen zaten çıkabilmen lazım. Ayrıca immo üstü bir oyuncu istesede demir bir hesap yapabileceğini sanmıyorum.
  6. SEmrey

Yardım Wraith ESport'tan mousepad önerisi?

https://wraithesports.com/products/freefall-mfg-sv-taban-mousepad bunu önerirdimde zam gelmiş. Zamanında QCK ile bunun arasında kalmıştım. QCK ile mutluyumda ama hala merak ediyorum bunu. Eğer düşünürsen Swarcow youtube kanalında incelemesi var bakmanı tavsiye ederim.
  7. SEmrey

Yardım Telefonu yayın için kamera olarak kullanmak?

iriun webcam diye bir uygulama var, onula halledersin. Youtubeda bolca videoları mevcut
  8. SEmrey

Evde bira yapma kiti incelemesi. Su fiyatına bira yapımı Biramız oldu

Hocam arkadaş cevap vermiş ya, 12 gün gazlanma süresini bekleyecek daha.
  9. SEmrey

Arabanın Ön Camında Hep Buhu Oluşuyor

Merhaba arkadaşlar, Araçta park ettikten sonra sabah baktığımda iç ön camı full buhulu bu oldukça aslında normal bir durum ancak mahallede diğer bulunan araçlarda buhu oluşmamış,oluşmuş ise çok az bir şey olmuş. Ancak benim araçta ön cam görünmez halde. Bu neyden kaynaklı olabilir. Mesela şu an...
  10. SEmrey

Çözüldü✓ Kasama fan aldım vidası çıkmadı bu vidalar uyar mı

yakınında nalbur varsa fan ile birlikte git orada deneyerek al daha hızlı bir çözüme ulaşırsın
  11. SEmrey

Hangi mouseyi tercih etmeliyim ?

Ama mousepad konusunda o kadar da büyütülecek bir şey yok bence. İlk defa QCK kullanırken baya bi afallamıştım sonradan alışıyorsun.
  12. SEmrey

Üst seviye mouselar ile dokusu benziyor ama hafiflik olarak lamzu daha farklı. Adamlar alt tarafı delikli bir hale getirerek hafiflik sağlıyorlar. Ve gerçekten kaliteli mouselar. Aktif olarak superlight kullanıyorum ama lamzu maya kadar hafif değil mouse. Mousepad kısmına gelirsek ise bu kişiden...
  13. SEmrey

yarı oluyor derken anlamadım demek iistediğini ?
  14. SEmrey

Aktif olarak Lamzu Maya denemişliğim var gayet güzel mouse. Lamzu kalitesi yapıyor bu işi o yüzden Thorn'da güzel olacağını düşünüyorum. Eğer shape olarak eline uyuyacağını düşünüyorsan bence thorn al. Bu arada mouse pad'i çok uyguna satıyor, eğer sıkıntı yoksa ve çok fazla kullanılmamışsa...
  15. SEmrey

Sistemlerinizi atın puanlayım

puan için eyw, daha dolap içinde yedek ekipmanlarımda var :D Ekran kartının hem bozulmasını bekliyorum hemde zaten işlemci bazlı oyunlar oynadığım için çok sıkıntı olmuyor. Aklımda Rx 6600 var
  16. SEmrey

Ryzen 5 5600 + Rx570 kullanıyorum. Ama ağırdan ekran kartı beni bırakmaya başlıyor. Ben gitme diye tutuyorum :D 5 Yıl oldu
  17. SEmrey

Yardım Valorant hesabı nasıl satılır

burada fazla kesiyor %15, ama iki siteye'de ilan konuluyorsa güzel olur. Ayrıca gamermarkt sitesi üzerinde hesap bilgilerini giriyorsun siteye direkt onlar dolduruyor ilanı hangi skinlerin var sezon sonu rank ne bitirdin gibi gibi. itemsatışta nasıl oluyor bilmiyorum
  18. SEmrey

Yardım Valorant hesabı nasıl satılır

Gamermarkt sitesi üzerinden satış yapabilirsin ben oraya kullanıyorum
  19. SEmrey

Masa altı savaş alanı gibi
Top Bottom