İtemSatış uzerinden satabilir ben ordan yapiyorumarkadaşımın hesabını satmak istiyoruz ben hiç valo oynamadım şu an beraber cs oynuyoruz ve hesabını satmak istiyor nasıl ve nerden satabiliriz
dikkat etmemiz gereken herhangi bir şey var mı vereceğiniz bir tavsiyeİtemSatış uzerinden satabilir ben ordan yapiyorum
Detayli ve net bilgi verin eksik bilgi vermeyin yoksa alici iptal edebilir zaten ilk onlar satin aliyor siz hesabi verince onayliyorlar hesabin dogru olduguna dair kanitlar cekin o bilgilerin hesabiniza ait olduguna dair cunku bazilari hesabi alip yanlis hesap verdi diyip iade olusturuyor eger dediklerime dikkat ederseniz bir sorun olmazdikkat etmemiz gereken herhangi bir şey var mı vereceğiniz bir tavsiye
Gamermarkt sitesi üzerinden satış yapabilirsin ben oraya kullanıyorumarkadaşımın hesabını satmak istiyoruz ben hiç valo oynamadım şu an beraber cs oynuyoruz ve hesabını satmak istiyor nasıl ve nerden satabiliriz
komisyonu hangisinin daha düşükGamermarkt sitesi üzerinden satış yapabilirsin ben oraya kullanıyorum
İtem satış en son %7 kesiyordu satilinca ve parayi Ibana atıncada 5 TL kesiyorkomisyonu hangisinin daha düşük
komisyonu hangisinin daha düşük
güzelmiş ama kesintisi çokmuş dediğiniz gibi ikisine de koymak daha mantıklı gibiAlıntıyı görüntüle
burada fazla kesiyor %15, ama iki siteye'de ilan konuluyorsa güzel olur. Ayrıca gamermarkt sitesi üzerinde hesap bilgilerini giriyorsun siteye direkt onlar dolduruyor ilanı hangi skinlerin var sezon sonu rank ne bitirdin gibi gibi. itemsatışta nasıl oluyor bilmiyorum