Neler Yeni

Yardım Valorant hesabı nasıl satılır

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
burak
arkadaşımın hesabını satmak istiyoruz ben hiç valo oynamadım şu an beraber cs oynuyoruz ve hesabını satmak istiyor nasıl ve nerden satabiliriz

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
arkadaşımın hesabını satmak istiyoruz ben hiç valo oynamadım şu an beraber cs oynuyoruz ve hesabını satmak istiyor nasıl ve nerden satabiliriz
İtemSatış uzerinden satabilir ben ordan yapiyorum

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
dikkat etmemiz gereken herhangi bir şey var mı vereceğiniz bir tavsiye
Detayli ve net bilgi verin eksik bilgi vermeyin yoksa alici iptal edebilir zaten ilk onlar satin aliyor siz hesabi verince onayliyorlar hesabin dogru olduguna dair kanitlar cekin o bilgilerin hesabiniza ait olduguna dair cunku bazilari hesabi alip yanlis hesap verdi diyip iade olusturuyor eger dediklerime dikkat ederseniz bir sorun olmaz

• Muhteşem
Reaksiyonlar: agno

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Emre
Gamermarkt sitesi üzerinden satış yapabilirsin ben oraya kullanıyorum

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Ege
  • Beğen
Reaksiyonlar: agno

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Emre
komisyonu hangisinin daha düşük
1737441985953.png

burada fazla kesiyor %15, ama iki siteye'de ilan konuluyorsa güzel olur. Ayrıca gamermarkt sitesi üzerinde hesap bilgilerini giriyorsun siteye direkt onlar dolduruyor ilanı hangi skinlerin var sezon sonu rank ne bitirdin gibi gibi. itemsatışta nasıl oluyor bilmiyorum

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
burada fazla kesiyor %15, ama iki siteye'de ilan konuluyorsa güzel olur. Ayrıca gamermarkt sitesi üzerinde hesap bilgilerini giriyorsun siteye direkt onlar dolduruyor ilanı hangi skinlerin var sezon sonu rank ne bitirdin gibi gibi. itemsatışta nasıl oluyor bilmiyorum
güzelmiş ama kesintisi çokmuş dediğiniz gibi ikisine de koymak daha mantıklı gibi

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Salih
Forum niye valorant hesabını satmak isteyenlerin konusuyla doldu dün de görüyordum

Top Bottom