Neler Yeni

VALORANT BOOST ATICAK ARKADAS

umutegw01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
umut ege bayram
beyler valorantta normalde bronzum yeni basladım bronz 3ten demir 3e düştüm bu gece demir cok lanet biyer cogu smurf veya trol yardımcı olucak gumuse kadar olsa boost atıcak varsa eklesin isim ajdar31310 etiket 3707
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekerseniz baya iyi olur memnun olurum duo oluruz falan filan yardımcı olun lutfen

Aloncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Eymen Yılmaz
beyler valorantta normalde bronzum yeni basladım bronz 3ten demir 3e düştüm bu gece demir cok lanet biyer cogu smurf veya trol yardımcı olucak gumuse kadar olsa boost atıcak varsa eklesin isim ajdar31310 etiket 3707
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekerseniz baya iyi olur memnun olurum duo oluruz falan filan yardımcı olun lutfen
Olmak isterdim de elimdeki çarların hepsi yüce üstü

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kaan pak
yokuşta akmayan ter çukurda göz yaşına döner.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Emre
kanka acıver bir tane bir gariban sevindirmiş ol valla o kadar kötü oyuncu da değilim
Kötü bir oyuncu değilsen zaten çıkabilmen lazım. Ayrıca immo üstü bir oyuncu istesede demir bir hesap yapabileceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:

jwickk05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
MURAT ABAY
Valorantta düşük rank oynamak tam bir işkence. Ben yaklaşık 1 sene önce oynamayı bırakmıştım. En son plat 3 te idim elmas eloda oynuyordum. Yaklaşık 1 ay önce ara ara oynamaya başladım. Oyun beni altın a attı sonra sezon yenilendi gümüşte başladım. Her iki maçtan birinde afk var. Troll desen dolu. Birde gerçekten düşük elodakilerin oyun bilgisi yok. Savunmadayız adam koşa koşa gidiyor 1 kişi alıyor sonra ölüyor. Savunmada yalnız kalıyorsun ölüyorsun. Sonra diyor ki ben daha fazla vurdum. Düzgün info veren zaten yok. O yüzden size yabancı sunucularda oynamanızı tavsiye ediyorum.

caneblat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
caneblat
Kötü bir oyuncu değilsen zaten çıkabilmen lazım. Ayrıca immo üstü bir oyuncu istesede demir bir hesap yapabileceğini sanmıyorum.
Aga takım arkadaşı önemli ben öyle adamlar biliyorumki cs de valorantta 50 maçta maksimum seviyeye cıkmıs şansına iyi takım gelmiş öyle adamlar vardaki binlerce maç oynamış deli gibi oynuyor ama takım arkadaşı kurbanı olmuş böyle oyunlarda kişisel rank gerekli

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Emre
Aga takım arkadaşı önemli ben öyle adamlar biliyorumki cs de valorantta 50 maçta maksimum seviyeye cıkmıs şansına iyi takım gelmiş öyle adamlar vardaki binlerce maç oynamış deli gibi oynuyor ama takım arkadaşı kurbanı olmuş böyle oyunlarda kişisel rank gerekli
peak rank immo 1 main hesabımı sattım. Gümüş hesap satın aldım. Aynı şekilde banada dediğin kişiler geliyor trollüyorlar falan filan karşıma smurfte geliyor. Ama yinede rank atlıyorum Plat 1 şu an hesap yavaş yavaş kasıyorum. Kendi elomda oynadığım zaman çok zorlanmıyorum ama gold veya plattakilerin kafasını anlayamadığımdan zorlanıyorum bir tık. En iyisi kendi rankına yakın birisi bulup duo girmen olacaktır. Buradan birisi seni plata boostlasa en kötü tekrar gümüşe düşeceksin işin sonunda.

Aloncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Eymen Yılmaz
kanka acıver bir tane bir gariban sevindirmiş ol valla o kadar kötü oyuncu da değilim
Okadar kolay yazmısdınki hesap açıp rank açmayı ben hesap açsam bile zorlasam min dia dan baslatır ve 20lvl de kasmak cok zor.ama istersen sen kas 20lvl e ben seni tek günde gümüşe çıkarırım

Top Bottom