Arama sonuçları: *

1. oteskop

Samsung CHG70 almamak için birkaç neden

evet 1 yil 1 ay oldu kullanmaya baslayali ve hicbir sıkıntısı olmadı. bakalim 5 ay sonra tekrar yazacagim
  2. oteskop

Arkadaşlar yeni PC kurdum açılmıyor Acil yardim lütfen.

valla şu an baktim da degisim yapicam sanirim 2200 TL'ye almıştım simdi bu 2500 civari
  3. oteskop

Son durum su sekildedir. Servis iadeye karar kıldı devre hatasi varmış ürünümde. 2 gun icinde iade ve değişim raporlarini yollayacaklar. insallah da parami geri alacagim hepsiburadadan.
  4. oteskop

yani ben aldığım zaman bu monitorü kullanan ve memnun olan çok kişi vardı. sanmıyorum çıkacağını 4 ay sonra burda olacağım.
  5. oteskop

8 ay oldu laptopa baglayip duzenli kullaniyorum. gayet memnunum yani
  6. oteskop

valla ben kullaniyorum ve çok memnunum bana göre tek eksisi kutu içeriğinden dp kablosu çıkmaması
  7. oteskop

Render için 970 Evo Plus yeterli mi?

firecuda 520 m2 ssd gen 4
  8. oteskop

Render için 970 Evo Plus yeterli mi?

980 pro daha iyi olur anakartinda pcie 4.0 destrjli ssd yuvası varsa
  9. oteskop

gonderdik bakalim ya sadece o sorunlar da yoktu bios flsbk den update kismi da bozuldu en son. Bakalim teknik servis ne diyecek.
  10. oteskop

dostum yorumun için cok teşekkür ederim ancak bugün sabah itibariyle anakartı servise göndermek üzere kargoya teslim ettim. Sorun şu ki pc açıldığında q code da AA yazıyordu ancak acilana kadar gecen sure en az 20 dkyi buluyordu. Ayrıca bios ekranini cok kasiyordu sanki 10 fps. Zaten windows...
  11. oteskop

en kötü yapamazlarsa yenisiyle değiştirirler. Ama üzüldüm baya, hevesin kırıldı. 9 ay surdu butun parçaları birlestirmem
  12. oteskop

Asus yetkili servisle görüştüm. Anakarti gonderiyorum. Sonuc ne olcak bakalim.
  13. oteskop

Anakartın bütün ışıkları yanıyor ama tetiklemiyor

sorun çözüldü mü?
  14. oteskop

anakartin argbsi dahil butun argbler gitti... 1606478976 sizce sorun nerde? 1606479003 anakarti servise mi gonderyeim?
  15. oteskop

eski sürümü yukledim. bununla beraber anakartimdaki ve fanlarimdaki aura sycn ozellige de gitti bi de acilmadi yine. simdi tekrardan en son bios surumunu yukluyorum.
  16. oteskop

1004 surumuymis kusura bakmayın. ryzen 5000 serisi ialemcim oldugu için açılmayabilir ama bi denyeyim. tesekkurler 1606476242 1004 surumuymis kusura bakmayın. ryzen 5000 serisi ialemcim oldugu için açılmayabilir ama bi denyeyim. tesekkurler
  17. oteskop

windows ssdye yuklendi Asus rog b550 e gaming guncel bios surumum version 1216 ilk bios sanirim version 1404
  18. oteskop

yaptim yaptım m sıkıntı yok. su an tek sıkıntısı res attigim zaman pc bilesenlerinin kendini tanimasi cok uzun sürüyor.
  19. oteskop

thermaltake view 51 argb
  20. oteskop

iste sıkıntı şu ki ekrana goruntu gelmesi 20 dk ryzen 5800x rx 6800xt thermaltake thougram 4000mhz b550 e gaming firecuda 520 m2 500gb corsair rm850
Top Bottom