Neler Yeni

Arkadaşlar yeni PC kurdum açılmıyor Acil yardim lütfen.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
hocam son durum ne ben konuyu görmedim benimde başıma böyle sorunlar geldi hemde defalarca
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim anakartını gönderme boşuna bir sorunu yok biraz geç oldu ama . Şimdi sana şu kadarını söylemek istiyorum asus armor yazılımı üzerinden anakartın güncellemeleri var bunları yapınca rgb ışıklarını tanıyacaktır.

Ayrıca anakartın sorunsuz çalıştığını anlamak için debug kodlarına bak AA yazması gerekiyor eğer herhangi bir OC yapmadıysan. Başka kod ile açılıyorsa manuel users kısmından kitapçıktan yada asus sitesinden kodların açıklamalarına bak

Son düzenleme:

oteskop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Taha Yağmur Aycı
hocam son durum ne ben konuyu görmedim benimde başıma böyle sorunlar geldi hemde defalarca

kardeşim anakartını gönderme boşuna bir sorunu yok biraz geç oldu ama . Şimdi sana şu kadarını söylemek istiyorum asus armor yazılımı üzerinden anakartın güncellemeleri var bunları yapınca RGB ışıklarını tanıyacaktır.

Ayrıca anakartın sorunsuz çalıştığını anlamak için debug kodlarına bak AA yazması gerekiyor eğer herhangi bir OC yapmadıysan. Başka kod ile açılıyorsa manuel users kısmından kitapçıktan yada asus sitesinden kodların açıklamalarına bak
dostum yorumun için cok teşekkür ederim ancak bugün sabah itibariyle anakartı servise göndermek üzere kargoya teslim ettim. Sorun şu ki pc açıldığında q code da AA yazıyordu ancak acilana kadar gecen sure en az 20 dkyi buluyordu. Ayrıca bios ekranini cok kasiyordu sanki 10 fps. Zaten windows kuruldugu zaman butun driver guncellemelerinj yaptım. hatta anakartin güncellemelerini de kontrol ettim.

Kerem1963

80+ Bronze
dostum yorumun için cok teşekkür ederim ancak bugün sabah itibariyle anakartı servise göndermek üzere kargoya teslim ettim. Sorun şu ki PC açıldığında q code da AA yazıyordu ancak acilana kadar gecen sure en az 20 dkyi buluyordu. Ayrıca bios ekranini cok kasiyordu sanki 10 fps. Zaten windows kuruldugu zaman butun driver guncellemelerinj yaptım. hatta anakartin güncellemelerini de kontrol ettim.
Bende de bir kere öyle olmuştu PC açılmıyordu bios 5 FPS di format atıp bütün driverlari kurdum bios update ettim düzeldi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Sorun RAM'lerde olabilir diyecektim ama gecikmişim.

oteskop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Taha Yağmur Aycı
Bende de bir kere öyle olmuştu PC açılmıyordu bios 5 FPS di format atıp bütün driverlari kurdum bios update ettim düzeldi
gonderdik bakalim ya sadece o sorunlar da yoktu bios flsbk den update kismi da bozuldu en son. Bakalim teknik servis ne diyecek.

oteskop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Taha Yağmur Aycı
Son durum su sekildedir. Servis iadeye karar kıldı devre hatasi varmış ürünümde. 2 gun icinde iade ve değişim raporlarini yollayacaklar. insallah da parami geri alacagim hepsiburadadan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,942
Üyeler
165,606
Son üye
Mr.Crown
Top Bottom