oteskop
80+
Dahası
8 ay oldu laptopa baglayip duzenli kullaniyorum. gayet memnunum yaniLinki düzelttim.
Teşekkür ederim.
Ne zaman aldın?
8 ay oldu laptopa baglayip duzenli kullaniyorum. gayet memnunum yaniLinki düzelttim.
Teşekkür ederim.
Ne zaman aldın?
4 ay sonra tekrar gel, umarım sorun yaşamazsın ama bu kadar kişi yaşıyorsa bu monitörü daha almayanlara tavsiye edemeyiz.8 ay oldu laptopa baglayip duzenli kullaniyorum. gayet memnunum yani
yani ben aldığım zaman bu monitorü kullanan ve memnun olan çok kişi vardı. sanmıyorum çıkacağını 4 ay sonra burda olacağım.4 ay sonra tekrar gel, umarım sorun yaşamazsın ama bu kadar kişi yaşıyorsa bu monitörü daha almayanlara tavsiye edemeyiz.
4 ay sonra tekrar gel, umarım sorun yaşamazsın ama bu kadar kişi yaşıyorsa bu monitörü daha almayanlara tavsiye edemeyiz.
Ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve sorun başıma geldi. Monitör soğuk iken bu şeritler alttan çıkmaya başlıyor 1 dakika içinde normale dönüyor ama ileride nasıl olur bilmem. Hızlı yakalamak için iyi kaydedemedim.evet 1 yil 1 ay oldu kullanmaya baslayali ve hicbir sıkıntısı olmadı. bakalim 5 ay sonra tekrar yazacagim
Evet maalesef bu sorun bu modelde gerçekten yaygın.Ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve sorun başıma geldi. Monitör soğuk iken bu şeritler alttan çıkmaya başlıyor 1 dakika içinde normale dönüyor ama ileride nasıl olur bilmem. Hızlı yakalamak için iyi kaydedemedim.