Arama sonuçları: *

1. KomtanKrang

Yardım ryzen 5 7500f 240mm sıvı soğutma ile yüksek sıcaklıklarda

Değerler normal değil iyi takmamış veya termal macunu az sürmüş olabilirsin kontrol et kesinlikle
  2. KomtanKrang

Yeni mouse yavaş hissettiriyor

sensör konumu farklıdır veya gerçekten tüm teknik özelliklerinin aynı olduğuna emin misin veya mouse padinin temiz olduğuna 1716560175 sitesinden baktım sensörleri farklı ama aşırı bir fark yok yüksek ihtimal ağırlık farkı var
  3. KomtanKrang

ryzen 7 5700x 4070ti super dar boğaz ?

5600x3d ve 5700x3d ülkemize geldi mi bilmiyorum bu seçenekleri de düşünebilirsin ama yani 5700 ile bilr kullanmayacağın kadar olmaz
  4. KomtanKrang

ryzen 7 5700x 4070ti super dar boğaz ?

Aşırı bir miktar olmasafa 1080 p de darboğaz olur yüksek ihtimal
  5. KomtanKrang

Termal macun kurumuş mudur

Sanmıyorum eğer açmak garantiyi bozmuyorsa açıp kontrol edebilirsiniz ama kullanildikca formunu kaybeden diye bir şey biliyorum benzer ürünün mesela aynı kasa ve soğutma sistemine sahip bi modelin sıcaklık testlerine bakarak karşılaştırma yapmanız daha mantıklı
  6. KomtanKrang

🔥İndirim ThermalRight Frozen Horizon 360mm Sıvı Soğutma 2999 TL

Güzeldir fan zaten hava üfleyecek çok komplike bir şey değil
  7. KomtanKrang

işlemci-soğutucu öneri

Thermalright peerless assassin 120se
  8. KomtanKrang

15.844 TL'ye dizdiğim AM5 sistem alınır mı? (GPU yok)

Ddr5 de 2x8 yapmana gerek yok single Kit performanslı çalışıyor illada dramli almak zorunda değilsiniz sadece oyun oynayacaksınız
  9. KomtanKrang

360hz monitor icin islemci önerisi

Hangi oyunlarda 360 fps görmek istiyorsunuz 4070 tüm oyunlarda işinizi görecektir biraz daha uzun ömürlü olsun derseniz 4070ti da düşünebilirsiniz
  10. KomtanKrang

Topladığım Sistem Uyumlu mu? Hangi parçalar değiştirilmeli?

Arkadaşın önerileri çok yerinde olmuş sıvı soğutma ve psu olarak bu iki ürünü alın
  11. KomtanKrang

90 K bütçeye sıfır pc lazım

Dc den ulaş aynı nick
  12. KomtanKrang

40-45K arası sistem yorumlaması

Topladığın baya mantıksız olmuş hazır olandan daha iyi bir hazır sistem var mı veya tek tek toplanarak hazirdan daha iyi bi sistem toplanır mi piyasa ne durumda bilmiyorum fiyatlar şuan ama topladığın baya mantıksız onu göre hani
  13. KomtanKrang

Topladığım Sistem Uyumlu mu? Hangi parçalar değiştirilmeli?

Msi sıvı soğutma ve psu onermem özellikle bu kadar para harcayacaksan
  14. KomtanKrang

360hz monitor icin islemci önerisi

En fiyat performans işlemci 7500f eğer bütçe zorlayabiliyorsan 7700x
  15. KomtanKrang

15.844 TL'ye dizdiğim AM5 sistem alınır mı? (GPU yok)

Sanırsam en son deepcool cc560 750 w 3 k civarına daha uygun fiyata geliyordu ve 500 gb yeterli gelmeyecektir bir sürü oyun oynayacaksınız o kadar hızlı bir ssdiye yüksek ihtimal ihtiyacınız yok daha ortalama hızlarda daha yüksek depolama seçin anakarti da b650 yapabilirseniz daha iyi olur gibi...
  16. KomtanKrang

Razer Deathadder V3 Pro Mu Logitech G Pro X Superlight 2 Mı

Yani ikiside donanım olarak aşırı iyi mouselar olduğu için herhangi biri seni daha iyi oynatmaz eline daha iyi oturan shape i alman daha mantıklı
  17. KomtanKrang

İLK BİLGİSAYARIM İÇİN SON KARAR

Eğer rekabetçi fps oyunlari oynamiyorsan asiri derecede 2k 144 alman daha mantıklı
  18. KomtanKrang

4070 Süper ile 7500F

Gayet rahat kullanabilirsin
  19. KomtanKrang

AM5 e geçme vakti geldi mi?

Eğer idare ediyorsa seni seni amdleri bekleyebilirsin 7600 almana gerek yok 7500f ile aynı performansı veriyor anakart b650 ds3h öneririm ram ise o kadar düşük mhz ve o kadar yüksek cl alma 6000 mhz xl 30 32 almaya çalış
Top Bottom