Akakçe'den en ucuz diye sıralayıp yaptım ama aynı fiyata daha iyi performanslısı varsa bana atabilirsiniz.Aynı fiyata daha kaliteli parçalarla daha iyisi toplanabilir (daha iyi psu, anakart, ssd)
Maalesef 1 TB DRAM SSD koyunca fiyat 1000 TL artıyor.Sanırsam en son deepcool cc560 750 w 3 k civarına daha uygun fiyata geliyordu ve 500 gb yeterli gelmeyecektir bir sürü oyun oynayacaksınız o kadar hızlı bir ssdiye yüksek ihtimal ihtiyacınız yok daha ortalama hızlarda daha yüksek depolama seçin anakarti da b650 yapabilirseniz daha iyi olur gibi ama upgrade dusunmuyorsaniz gerekli değil pek ramlerde 6000 mhz cl 30 bandına cikaniliyorsaniz daha mantıklı olur
Akakçede her site gözükmüyor (mesela inventus) oralarda daha ucuz anakartlar vs ram bellekler bulabilirsinAkakçe'den en ucuz diye sıralayıp yaptım ama aynı fiyata daha iyi performanslısı varsa bana atabilirsiniz.
Maalesef 1 TB DRAM SSD koyunca fiyat 1000 TL artıyor.
CL30 Ram sadece 16 GB'lık single channel olarak satılıyor, veya 2x16 şeklinde. Ben 2x8 olsun istiyorum.
Farkındayım.Dahili GPU Yok İşlemcide , Ekran Kartsız Kullanamazsınız .
Bütçeniz Varsa İşlemcinizi Ryzen 5 7600 Yapabilirsiniz .
Evet doğrudur fakat, oc yapmak istediğinizde ileride yapamayacaksınız, 500gb şuan için yeterli değil anakart çok giriş seviye tabii ki yine karar sizinİkinci el ile uğraşmak istemiyorum. Sizin sistem güzel olmuş ama zahmetli olmuştur. Benim görselde paylaştığım sistem kargo süresine bağlı 3 günde toplanacak.
Ekran Kartsız Sistem Aldığınız İçin Dahili Ekran Kartlı Ryzen 5 - 7600 Önerdim .İkinci el ile uğraşmak istemiyorum. Sizin sistem güzel olmuş ama zahmetli olmuştur. Benim görselde paylaştığım sistem kargo süresine bağlı 3 günde toplanacak.
Farkındayım.
R5 7600 ile 0,1 mhz çekirdek frekansı dışında hiç bir fark yok. Neden upgrade yapmamı önerirsiniz?
Anladım, o işlemcide dahili grafik yongası olduğunu bilmiyodum. Kafama yattı, kart alana kadar APU sistem kullanabilirim. Teşekkürler bilgi için.Ekran Kartsız Sistem Aldığınız İçin Dahili Ekran Kartlı Ryzen 5 - 7600 Önerdim .
Ekran Kartı Alana Kadar İdare Eder , Hiç Kullanamamaktan İyidirAnladım, o işlemcide dahili grafik yongası olduğunu bilmiyodum. Kafama yattı, kart alana kadar APU sistem kullanabilirim. Teşekkürler bilgi için.