Arama sonuçları: *

1. P

Modding Linux işletim sistemi ekran görüntüleriniz?

XFCE.
  2. P

Debian iyi dağıtım mı?

5 yillik kariyeriniz boyunca alias atamadiniz galiba. :ROFLMAO:
  3. P

Debian iyi dağıtım mı?

Pacman APT'den daha mi kolay? Pacman Emerge'den bile karisik. Apt komutlari o kadar basit ki sen kullanmamissin. Arch fanboyluguna giriyor yaptigin... Manjaro dedigin dagitimdan daha fazla son kullaniciya hitap eden bir Mint var. Buyuk daglari gormuyorsun bence.
  4. P

Debian iyi dağıtım mı?

Zamanda yolculukta yapsin mi? Debian kisiden kisiye degisir. Depolari donuk. Cogu paket guncel degil. Guncellikten yanaysan tipki bir Debian forku olan Ubuntu tabanina gecebilirsin. Sana bir stabilite sunuyor, ama dedigim gibi guncelligini depolari dondurarak yitirdiler. Developerlar stabilite...
  5. P

GUI önyüklemesi nedir zararı varmıdır ?

GUI Onyuklemesi sistem acilirken gelen Windows'un garip garip efektlerini kapatir. Kisacasi sen bilgisayari actiginda ilk olarak giris ekranini gorursun. Zarari yoktur, yarari vardir.
  6. P

Rehber 🐧🐧🐧Linux'a Davet: Gerçeği öğrenince Windows'tan vazgeçeksiniz! DAF Linux KULLAN!

2- Donaniminiz daha cok performans vermez. Windows'ta neredeyse butun suruculeriniz yuklu gelirken Linux'ta bazi suruculer Linux'un varsayilan driverlari olarak yuklenir. Tam deneyim alamayabilirsiniz bu konuda. Kaldi ki donanimlarin hafiflige orantili performans vermesi alakali bile degil. 3-...
  7. P

Undertale Muffet'la savaşmadan geçebilir miyim ?

Şelaleler'e dönüp Sans'ın sana teleskop verdiği noktadaki sandığı açıp Punch Card itemini alman gerek. Ardından Punch Card'ı 1 saniyede 2-3 kez kullanıp savaşı atlayabilirsin. Olmaz, yapamam o kadar hızlı değilim dersen düştüğün yer(Harabeler)'e dönüp örümcek şırası almalısın. Örümcek donutu...
  8. P

Valorant Hwıd ban sorunu

Demek ki hakli ban yemissin. Ban spoofer falan bildigine gore net hakli ban zaten de. Cok irdelemeye calismissin, iyi de olmus.
  9. P

rx 570 4 gb vs gtx 1060 3 gb hangisi tercih edilmelidir

570 tabii ki. 1060, 570 ile kapışabilecek bir kart bile değil.
  10. P

Yardım Geforce now kasıyor fps drop

Sunucuların çöplüğü ile alakalı. Hem insanlar çok yüklendi, hem sunucular çöp. Ekran kartı, işlemci paylaşımlı kullanılıyor. O yüzden.
  11. P

fp ssd önerisi verebilirmisiniz

Barracuda 120.
  12. P

Windowsu Açamıyorum yardım edin

BIOS üzerinden belleğinizi üst sıraya çıkartarak temiz kurulum yapacaksınız. Elinizde Windows yükleme medyası var mı?
  13. P

Windowsu Açamıyorum yardım edin

Anakart değişiminde format öneriliyor. Önemli verilerinizi yedekleyip temiz kurulum yapın. Zaten açabilseniz bile sağlıklı çalışacağını sanmıyorum sisteminizin.
  14. P

Linux Lite geçmeye değer mi?

İşlemcin iyiyse Arch ile aynı zorlukta. İyi o zaman, geçmene bir engel yok gibi.
  15. P

Pişman olacağın işe girme. Diyelim istediğin yazılımın bin paketini bulamadın, direk derleyeceksin. İşlemcin iyidir umarım. Gentoo zordur.
  16. P

Çift Monitör Yaparsam Pc Performans Düşermi

Sadece ilk açılışta bir ekran yerine iki ekran yükleneceği için başlangıçta ekran kartı çok çok az zorlanır, onun haricinde bir şey olmaz.
  17. P

Geçici olarak geçebilirsin. Ben geçici olarak geçtim yine aynı şekilde. Kalıcı dağıtım arıyorsan OpenSuse tercih et bence. Depoları pek eksik gibi gelmedi.
  18. P

Biraz kısıtlı gibime geldi. Pek sevmedim ben de. Şu an Solus'tan yazıyorum. Şükür :love:
Top Bottom