Hayır.
Yarı açık yarı kapalı kaynak olmasından rahatsızım, bunun dışında Türkçe dil desteğini göremedim. Linux Mint Cinnamon'dan Linux Lite'a geçiş yapmak doğru mudur?
Değmez. Linux Lite o kadar iyi bir dağıtım değil. Linux Lite yerine LMDE, MX Linux gibi dağıtımlar daha iyi olur.
Solus'a bende geçmeyi düşünüyorum. eopkg kullanıyor sanırsam.Biraz kısıtlı gibime geldi. Pek sevmedim ben de. Şu an Solus'tan yazıyorum. Şükür
Solus'a bende geçmeyi düşünüyorum. eopkg kullanıyor sanırsam.
openSUSE Leap'e geçebilirim aslında fakat kendi özelleştirdiğim minimal bir dağıtım kullanmak istiyorum. O yüzden büyük ihtimalle Gentoo tercih edeceğim.Geçici olarak geçebilirsin. Ben geçici olarak geçtim yine aynı şekilde. Kalıcı dağıtım arıyorsan OpenSuse tercih et bence. Depoları pek eksik gibi gelmedi.
openSUSE Leap'e geçebilirim aslında fakat kendi özelleştirdiğim minimal bir dağıtım kullanmak istiyorum. O yüzden büyük ihtimalle Gentoo tercih edeceğim.
İşlemci bakımından bir sıkıntım yok. Zaten öyle nadir bulunan programlar kullanmadığım için oradanda bir sıkıntım yok. İyi bir işlemciyle Arch ile aynı zorlukta olduğu söyleniyor.Pişman olacağın işe girme. Diyelim istediğin yazılımın bin paketini bulamadın, direk derleyeceksin. İşlemcin iyidir umarım. Gentoo zordur
İşlemci bakımından bir sıkıntım yok. Zaten öyle nadir bulunan programlar kullanmadığım için oradanda bir sıkıntım yok. İyi bir işlemciyle Arch ile aynı zorlukta olduğu söyleniyor.