Arama sonuçları: *

1. Z

Crackli Subnautica Açılmıyor

15 dolar olamaz mı? 15 dolar bir oyun için hem de subnautica gibi bi oyun için ideal hatta uygun denilecek fiyat. 15 doların TL karşılığı fazla diyorsan ki onu diyorsundur bu steam, oyun gelsitirici veya başkasının sorunu değil. Crack kullanmak lanetli bir şey değil ama ucuz veya bedava verilen...
  2. Z

Hp Omen 4060-4080 Takas mantıklı mı

Fikrimi söyledim. Dediğin laptop özelliklerine yakın laptop var bende de ben bekliyorum 50 serisini. Fiyat düşme konusunda da aşırı bir fakr olmaz zaten yaza kadar düşecek farkı da biriktirmiş olursunuz. Zaten maddi olarak soeun yok diyorsunuz. Ben beklediğim için fikrimi paylaşmak istedim
  3. Z

Aciliyeti yokmuş ben beklerdim. Elimde arkadaşın dediği özelliklere yakın laptop var ben bekliyorum. Çıksın fazla gelirse eldekiyle devam ederim.
  4. Z

Ben olsa beklerim 50 serisi laptoplar çıkınca piayasaya yaza doğru elimdekini satarım nakitimi de birleştirip öyle bir şey alırım. Zaten yaza kadar biraz daha birikir.
  5. Z

Ps5 slim için satıcı güvenilir mi sizce?

tamamdır hocam. ithalatçı garanti olduğu için bir şey olursa garantilik fly teknology garantisi oluyor değil mi?
  6. Z

yurtdışından gelen ürünlerin veya sarı sitede olan ürünlerin garanti kısmı sıkıntılı değil mi? yurtdışından alınmış ürünün tr garantisi var mı mesela bilmiyorum ben. yoksa üründe sorun çıkarsa uğraş çıkacak başıma diye düşünüyorum. ve amazon veya hepsiden alırsam taksit imkanım oluyor. direkt...
  7. Z

Yok 1738348052 Bakacağım hocam teşekkürler
  8. Z

Orası ne hocam? Hepsiburada satıcısı mı yoksa Amazonda var mı?
  9. Z

peki bunda dijital de kullanılıyor değil mi? sadece cd olmasın
  10. Z

Biraz baktım da ithalatçı garanti çok iyi değil diyolar. https://amzn.eu/d/97bOQH9 Amazondan bunu buldum. Sizce alınır mı. D chassis yaziyo o ne demek ?
  11. Z

Olur hocam teşekkür ederim
  12. Z

Hepsiburadadan vadesiz taksit imkanı var 9 ay. Bu yüzden Hepsiburada düşünüyorum. Güvenilir bir satıcı var mı bakabilme imkanınız var mı? https://app.hb.biz/rSLAIJGIBQoy Bu var mesela bulduğum farklı satıcı
  13. Z

https://app.hb.biz/0PCTBBugMIpm Sizce nasıl? Güvenilir midir? Ve bilkom ile ithalatçı garanti farkı ne oluyor?
  14. Z

Yardım Beyler acil yardım ( RAT VİRSÜSÜ )

Şu torrent vs ayaklarına gerçekten bütçeniz yoksa girin yani. Bir yere kadar anlıyorum sonuçta 1500-2500 bir oyuna herkes veremez ama indirdiğin oyun steam 4 dolar ea store 2 euro. 😐😐😑
  15. Z

2.el PlayStation için nasıl teklif sizce?

Satıcı cevap verdi. Mail ve şifresini sana vereceğim hesabın daha sonra istediğin bilgileri istediğin gibi değiştirebilirsin dedi. Ve satıcının önceki satışlarına baktım sürekli ps5 satmış bazıları bu şekilde oyun hesaplı. 34 kişiden 5 yıldız almış. İl sordum yakinsa elden gidip alıp hesabı da...
  16. Z

Hangi ilde sormadım daha 10-15 dk önce gördüm ilanı da. Zaten 2.el girmek istemiyorum ama bi sorayım dedim. Arkadaşın dediği mantıklı geldi bana şahsen. 1738108685 Evet. Mantıklı dediğiniz. Ps konusunda bilgim yok ama hesabı alabiliyorsa geri alır. Alsa 2.el muhatap bulamam. Peki hocam sizce...
  17. Z

2.el alışveriş sitesinde(sarı değil isim vermek istemiyorum çünkü belki yasaktır) bir ilan gördüm. 18 ay bilkom garantili ps5 slim ve ekstra olarak mail ve şifre verip bir hesap veriyor. Hesabın şifre mail vs değiştirebilirsin diyor ve hesap içinde 227 oyun olduğunu söylüyor. Ve hesapta 6 aylık...
  18. Z

HP Victus16 MSI Afterurner Sorunu !

Hp omen uygulaması vardı. Oradan fan performansini performans galiba en güçlüye çek mux varsa aç. Vardır büyük ihtimalle bende de hemen hemen aynı laptop var. Öyle dene. Ve laptop altı kapaliysa stand üzerinde değilse ısınması normaldir. Ve bazen fanlar isinmadan calismaz. Eğer aniden isinma...
  19. Z

Hikayeli oyun önerisi

rdr serisine bak bence rdr2,gow, dying light 2 cok sevdiğim oyundur. long dark bakabilirsin
  20. Z

🔥İndirim Ps5 Pro 35.297₺ + Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ama sadece world karta 6 taksit peşin.
Top Bottom