Neler Yeni

2.el PlayStation için nasıl teklif sizce?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
2.el alışveriş sitesinde(sarı değil isim vermek istemiyorum çünkü belki yasaktır) bir ilan gördüm. 18 ay bilkom garantili ps5 slim ve ekstra olarak mail ve şifre verip bir hesap veriyor. Hesabın şifre mail vs değiştirebilirsin diyor ve hesap içinde 227 oyun olduğunu söylüyor. Ve hesapta 6 aylık en üst ps plus üyeliği devam ediyor. Normalde sıfır tek kol ps5 alacaktım ama 227 oyunlu hesap vs diyince mantıklı geldi ama hesap bu şekilde verilmesi benim almam falan sıkıntı olur musun?
Fiyat 24000

Bir de ben ps5 slim almayı düşünüyorum. Hiç ps konusunda bilgim yok maalesef. Pc kullandım yıllarca. Ps alırken nelere dikkat etmek lazım? Ve ikinci el konusunda bilgim olmadığı için riske girmek istemiyorum. 2.el'e girmemek mantıklı mı? Gerçi 2. El sitelerinde de sıfır fiyatına veya 1-2k düşük satiyolar😂

Son düzenleme:

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fırat Kaya
2.el alışveriş sitesinde(sarı değil isim vermek istemiyorum çünkü belki yasaktır) bir ilan gördüm. 18 ay bilkom garantili ps5 slim ve ekstra olarak mail ve şifre verip bir hesap veriyor. Hesabın şifre mail vs değiştirebilirsin diyor ve hesap içinde 227 oyun olduğunu söylüyor. Ve hesapta 6 aylık en üst ps plus üyeliği devam ediyor. Normalde sıfır tek kol ps5 alacaktım ama 227 oyunlu hesap vs diyince mantıklı geldi ama hesap bu şekilde verilmesi benim almam falan sıkıntı olur musun?
Fiyat 24000

Bir de ben ps5 slim almayı düşünüyorum. Hiç ps konusunda bilgim yok maalesef. Pc kullandım yıllarca. Ps alırken nelere dikkat etmek lazım? Ve ikinci el konusunda bilgim olmadığı için riske girmek istemiyorum. 2.el'e girmemek mantıklı mı? Gerçi 2. El sitelerinde de sıfır fiyatına veya 1-2k düşük satiyolar😂
Adam sana ps5 verir hesabı 1-2 hafta oynatır sonra bilgileri değiştirir.

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Asaf Fiso
Fiyat 24000

adam telefon doğrulaması falan yaptıysa senin değiştirmeni sağlar 1 2 hafta sonra da diğer arkdaşın dediği gibi istediği şekilde değiştirebilir de bence hiç güven olmaz

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabi elden mi teslim alacak yoksa kargoyla mı önemli olan o.
Hangi ilde sormadım daha 10-15 dk önce gördüm ilanı da. Zaten 2.el girmek istemiyorum ama bi sorayım dedim. Arkadaşın dediği mantıklı geldi bana şahsen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam telefon doğrulaması falan yaptıysa senin değiştirmeni sağlar 1 2 hafta sonra da diğer arkdaşın dediği gibi istediği şekilde değiştirebilir de bence hiç güven olmaz
Evet. Mantıklı dediğiniz. Ps konusunda bilgim yok ama hesabı alabiliyorsa geri alır. Alsa 2.el muhatap bulamam. Peki hocam sizce ps5 slim alırken neye dikkat edeyim? Sıfır alacağım. Model numarası vs önemli şeyler var mı?

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Asaf Fiso
Hangi ilde sormadım daha 10-15 dk önce gördüm ilanı da. Zaten 2.el girmek istemiyorum ama bi sorayım dedim. Arkadaşın dediği mantıklı geldi bana şahsen.

Evet. Mantıklı dediğiniz. Ps konusunda bilgim yok ama hesabı alabiliyorsa geri alır. Alsa 2.el muhatap bulamam. Peki hocam sizce ps5 slim alırken neye dikkat edeyim? Sıfır alacağım. Model numarası vs önemli şeyler var mı?
Hocam maalesef pek bilgili değilim ps5 i çok takip etmedim dikkat etmen gereken bişey var mı bilmiyorum.

bu arada adamla iletişime geçebiliyorsan sana ne güvence verdiğini sorabilirsin güvenilir değil diyip köşeye atmaktansa bi ihtimal de olsa kovalamakta fayda var. Bu konularda bilgili bir arkadaşıma soracağım cevabını sana iletirim

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fırat Kaya

ben şahsen bir şey almadan o konu hakkında araştırma taraftarıyım, ps5 için çok fazla fiyatlar bunlar, size tavsiyem 2 kollu düzgün bir ps5 düşürmeniz, model numarasına bakarak arastırarak int de

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre

Sonuçta elden alırsanız direkt birebir bulabileceğinize göre sorun olmaz fakat kargo muhabbeti varsa uğraşmayın

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabi elden mi teslim alacak yoksa kargoyla mı önemli olan o.
Adam sana ps5 verir hesabı 1-2 hafta oynatır sonra bilgileri değiştirir.
Satıcı cevap verdi. Mail ve şifresini sana vereceğim hesabın daha sonra istediğin bilgileri istediğin gibi değiştirebilirsin dedi. Ve satıcının önceki satışlarına baktım sürekli ps5 satmış bazıları bu şekilde oyun hesaplı. 34 kişiden 5 yıldız almış. İl sordum yakinsa elden gidip alıp hesabı da orada halletmeyi düşünüyorum. Hesabın şifre, mail ve içindeki kişisel bilgilerini kendi bilgilerimle degistirsem tel ad soyad vs tam bilmiyorum değişir mi geri alabilir mi yine de?

Sonuçta elden alırsanız direkt birebir bulabileceğinize göre sorun olmaz fakat kargo muhabbeti varsa uğraşmayın
konyada kişi. ben de ankara. gidip alabilirim sorun olmaz benlik. düüşünüyorum gitmeyi.

Top Bottom