ZodiacArs01
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 518
- İsim
- Yusuf Kaplan
2.el alışveriş sitesinde(sarı değil isim vermek istemiyorum çünkü belki yasaktır) bir ilan gördüm. 18 ay bilkom garantili ps5 slim ve ekstra olarak mail ve şifre verip bir hesap veriyor. Hesabın şifre mail vs değiştirebilirsin diyor ve hesap içinde 227 oyun olduğunu söylüyor. Ve hesapta 6 aylık en üst ps plus üyeliği devam ediyor. Normalde sıfır tek kol ps5 alacaktım ama 227 oyunlu hesap vs diyince mantıklı geldi ama hesap bu şekilde verilmesi benim almam falan sıkıntı olur musun?
Fiyat 24000
Bir de ben ps5 slim almayı düşünüyorum. Hiç ps konusunda bilgim yok maalesef. Pc kullandım yıllarca. Ps alırken nelere dikkat etmek lazım? Ve ikinci el konusunda bilgim olmadığı için riske girmek istemiyorum. 2.el'e girmemek mantıklı mı? Gerçi 2. El sitelerinde de sıfır fiyatına veya 1-2k düşük satiyolar
Fiyat 24000
Bir de ben ps5 slim almayı düşünüyorum. Hiç ps konusunda bilgim yok maalesef. Pc kullandım yıllarca. Ps alırken nelere dikkat etmek lazım? Ve ikinci el konusunda bilgim olmadığı için riske girmek istemiyorum. 2.el'e girmemek mantıklı mı? Gerçi 2. El sitelerinde de sıfır fiyatına veya 1-2k düşük satiyolar
Son düzenleme: