Arama sonuçları: *

1. Mr.Adem.Y.

Yardım Laptop 2. Ekranın Onboard Ekran Kartına Bağlanması Sorunu

Full HD Bir monitör kullanmıyor musun? Neden düşük çözünürlükte oyun oynamak istiyorsun ki? Bazen bende monitör düşük çözünürlükte düşük hz'te açılıyor ama kabloyu bir iki sefer çıkar tak yapınca düzeliyor. Üzgünüm, anlatmak istediğin şeyi pek anlayamadım.
  2. Mr.Adem.Y.

Yardım Laptop 2. Ekranın Onboard Ekran Kartına Bağlanması Sorunu

2 ekranıda harici ekranda çalıştıramazsın, aynı kabloyu bende aldım, MSI MAG275QF monitör satın aldım. HDMI kablo ile harici ekran kartında 144hz formatında çalışabiliyor ama bir ucu typce olan display port kablosu ile onboard ekran kartından 180hz formatında çalıştırıyor. Sen hangi uygulamaları...
  3. Mr.Adem.Y.

Ray Tracing Saçmalığı ve Pazarlama

İşin ucu her türlü ekonomik duruma geliyor diyim bende :D, paramız bol olsa bu tür şeyler hiç umurumuzda olmazdı. Yenisimi geliyor, yeni özellikler mi, fiyat mı artmış? Amann!! Gelsin gelsin :d
  4. Mr.Adem.Y.

Yardım MSI MAG275QF Monitör 2 adet ölü piksel

Satıcısı da Hepsiburada evet, eğer değişim yapmazsalar iade talebinde bulunurum o zaman. Kusurlu bir ürün haklısınız ilk defa bir monitör aldığım için bunun da bir heyecanı var bende.. 1736539474 O zaman ben şimdi değişim talebinde bulunacağım, çok teşekkür ederim.
  5. Mr.Adem.Y.

İade değilde değişim yapsam olur mu? Ürünü hepsiburada'dan satın aldım.
  6. Mr.Adem.Y.

Merhaba arkadaşlar bu monitörü satın aldım, 2 günde elime ulaştı. İçinden sadece displayport kablosu çıktı, evde bulunan bir tane HDMI kablosu ile 2K 144hz formatında kullanmaya başladım. Sol üst köşede test yaptığımda 2 adet ölü piksel olduğunu fark ettim ama monitöre çok yaklaşmadığım sürece...
  7. Mr.Adem.Y.

DisplayPort’u olmayan laptopa monitor nasil baglanir?

Bir ucu typce olan displayport kabloları da var internette ama hangileri iyi hiç bilmiyorum.
  8. Mr.Adem.Y.

Monitör Önerisi

Hocam yanlış anlaşılmasın ama hani uygun fiyata bir tane bilgisayar masası alsan iyi olmaz mı? FPS oyunları oynadığını yazmışsın, şöyle 24 inç veya 27 inç bir monitör alsan, MS değeri de 1 GTG olsa harika olmaz mı?
  9. Mr.Adem.Y.

Monitör önerisi yapar mısınız

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag275qf-27-0-5-ms-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,743690052.html Oyun odaklı oynayacaksan bunu düşünebilirsin sanırım
  10. Mr.Adem.Y.

PC Boştayken 5500RPM Çalışan fan

Hangi marka laptop kullanıyorsun?
  11. Mr.Adem.Y.

Monitör seçimi yapamıyorum (Yardım)

LG olan geçenlerde 3900 lira civarına düşmüştü Amazon'dan ama almadım, o monitör'ün hakkı en fazla 3000 lira olmalı, 5000 çok fazla..
  12. Mr.Adem.Y.

Yardım LG UltraGear 24GS60F-B 24 inç 3989 TL Amazon

Merhaba arkadaşlar, bu monitörü sipariş ettim. Daha önceden daha düşük fiyatlara satılmış ama şuan yine biraz araştırınca uygun fiyatlı olarak gözüktü bana. Bütçem: 4000 TL Sizce siparişi iptal mi etmeliyim yoksa gayet iyi mi? Son iki stok kalmış. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  13. Mr.Adem.Y.

Öneri 🟠EFSANE NET DENEYİMİM🟠

2 gündür başvuru yapmışım, kaç seferdir arıyorum, WhatsApp'dan yazmışım ama geri dönüş bir türlü olmuyor, açmıyorlar. Dedim artık yeter. 2 ay ücretsiz Türknet kullanırım, 3.ayı da öderim sonrasına da bakarım artık..
  14. Mr.Adem.Y.

Öneri 🟠EFSANE NET DENEYİMİM🟠

Kral bende aynı şekilde kaç sefer aradım aradım açmadılar, bende direkt Turknet'e başvuru yaptım. Sinirlerim bozuldu
  15. Mr.Adem.Y.

Comnetten hangi iss ye geçmeliyim

Turknet'in aylık aldığı üyelik ücreti çok fazla ama.. her ay 500 lira internete ödeyemem..
  16. Mr.Adem.Y.

🔴 Comnet İnternet Komple Gitti 🔴

İki gündür ben de sorun yaşıyorum, gündüzleri genel olarak internette bir sorun problem olmuyor ama geceleri akşam vakti ve gece itibariyle internet download hızımın düşmesi ve Ping oranının fazlaca artması durumunu ben de yaşıyorum. Umarım en kısa sürede çözerler başka bir şey diyemiyoruz..
  17. Mr.Adem.Y.

Valorant'da 100 derece işlemci sıcaklığı

Doğrusu garanti çokta umurumda değil :D
  18. Mr.Adem.Y.

Valorant'da 100 derece işlemci sıcaklığı

Acer nitro 5 kullanıcısıyım. 1.5 yıldır kullanıyorum. 3050ti ekran kartı ve i5 12500h işlemci var. Valorantta bende de 100 dereceleri buluyordu. Sıvı metal termal macun kullandım, işlemcim valorantta artık 70 dereceyi zar zor buluyor.
  19. Mr.Adem.Y.

Yardım Netspeed tavsiye eder misiniz ?

Önceden kullandığın internette bağlantı sorunları, İnternet kopmaları falan yaşamadıysan yani altyapında herhangi bir sorun yoksa dilediğin internet sağlayıcısını bağlatabilirsin.
  20. Mr.Adem.Y.

BU MONİTÖR ALINIR MI?

Bende dün bakıyordum bu monitöre ama v1.1 modelinin incelemeleri vardı YouTube'da ve onlarda beni tatmin etmedi. Ürün geldiği gibi inceleme yaparsan ve bizlerle paylaşırsan çok seviniriz. V2 inceleme videosu bir türlü bulamadım ben.. (ghosting olmuyordur umarım bu monitörde)
Top Bottom