Neler Yeni

🔴 Comnet İnternet Komple Gitti 🔴

Palo DAYI 👑

80+ Gold
3 gündür 2-3 mbps. Dün 6 saat kadar internet yoktu. Bugün sorunsuz. Ama benimle aynı sorunu yaşayan 2 arkadaşımın şu an neti yine yok. Boş beleş bir firma. Aysonu kaç lira geçirirse geçirsin TTye geçiyorum. 3 ay önce denemek için geçmiştim. Bu sene bolca firma denediğim bir yıl oldu. Netspeed, milleni, gibirnet en son da bu. Hepsi aynı. 3 ay kullandım geçen 3 güne kadar sorunum yoktu hiç tavsiye de etmedim kimseye. Ama 3 günlük kullanıp 1 ay beleş kullanacağım diye hala bu firmayı övenleri de alkışlıyorum 👏
Ben 1 buçuk sene kullandım bu şekilde sorunu ilk defa gördüm hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangisi degilki hocam şu fiyat politikası yüzünden bu tarz firmalara geciyoruz yoksa kimse istemez alt yapısında tt Turkcell turknet vs olup farklı firmaya geçmeyi.
16 mbps vodafone kullanıyordum herkes ovuyordu bunu ucuz dıye ıyıkı gecmemiş şimdi 530 tl 50 mbps altyapımın son hızını alıyorum en azından paramızla rezıl olmuyoruz . Allah sabır versın size , geçmiş olsun sanırım sozlesme olmuyor bunda bence değişin gitsin

16 mbps vodafone kullanıyordum herkes ovuyordu bunu ucuz dıye ıyıkı gecmemiş şidi 530 tl 50 mbps altyapımın son hızını alıyorum en azından paramızla rezıl olmuuyoruz Allahg sabır versın size , Geçmiş olsun sanırım sozlesme olmuyor bunda bence değişin gitsin
Hocam benim problemimin ana kaynağı TT bir ankastre kutusuna haddinden fazla kullanıcı eklersen hız düşer bunu biliyorlar ve bundan geri adım atmıyorlar şunu yapalim yok yeni kutu ekleyelim vs bu mantık yüzünden olan bizler gibi tüketiciye oluyor ben şuan kime geçersem geçeyim aynı hızı alacağım 7 8 ay öncesine kadar 70 di hızım 7 8 aydır 30'a düştü :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Adem
İki gündür ben de sorun yaşıyorum, gündüzleri genel olarak internette bir sorun problem olmuyor ama geceleri akşam vakti ve gece itibariyle internet download hızımın düşmesi ve Ping oranının fazlaca artması durumunu ben de yaşıyorum. Umarım en kısa sürede çözerler başka bir şey diyemiyoruz..

İki gündür ben de sorun yaşıyorum, gündüzleri genel olarak internette bir sorun problem olmuyor ama geceleri akşam vakti ve gece itibariyle internet download hızımın düşmesi ve Ping oranının fazlaca artması durumunu ben de yaşıyorum. Umarım en kısa sürede çözerler başka bir şey diyemiyoruz..
Şuan net komple gidik bende İstanbul konum .

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Maytahan
3 gündür 2-3 mbps. Dün 6 saat kadar internet yoktu. Bugün sorunsuz. Ama benimle aynı sorunu yaşayan 2 arkadaşımın şu an neti yine yok. Boş beleş bir firma. Aysonu kaç lira geçirirse geçirsin TTye geçiyorum. 3 ay önce denemek için geçmiştim. Bu sene bolca firma denediğim bir yıl oldu. Netspeed, milleni, gibirnet en son da bu. Hepsi aynı. 3 ay kullandım geçen 3 güne kadar sorunum yoktu hiç tavsiye de etmedim kimseye. Ama 3 günlük kullanıp 1 ay beleş kullanacağım diye hala bu firmayı övenleri de alkışlıyorum👏
Türktelekom kullanıyorum ama taahhüt bitmek üzere Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Deneyimlerini aktarır mısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emirhan Doğan
Dostlar genel arıza var ibaresi var fakat herhangi bir açıklama yok 2 gün'dür hızım 2 mbps'di şimdi ise komple internet yok sizlerdede durum aynımı?

Bir arkadaş şunu paylaşmış Twitter'den:
@mertkuskapan @Abdullah Hacıgül sizlerde Comnet kullanıyorsunuz sizlerde durum nedir?

Alıntıyı görüntüle
muhtemelen saat 17:00 ile 00:00 arasında çok fazla yoğunluk olduğundan kaynakla oluyordur ama ben TürkNet kullanıyorum. Fakat böyle bir sorun gözlemlemedim, birkaç internet sağlayıcısında gördüm.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Türktelekom kullanıyorum ama taahhüt bitmek üzere Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Deneyimlerini aktarır mısın
Altyapım iyi olduğu için büyük sorunlar yaşadığım söylenemez. Netspeed müşteri hizmetleri konusunda ulaşılabilirlik açısından en sorun yaşamadığım diyebilirim ama bağlantının en sık koptuğu ikinci firmaydı. İlki gıbırnet ondan tamamen uzak durun altyapı iyi olsa bile kurtarmıyor :)

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
bu arkadaş 6 ay önce heryerde comnet övüp davet kodu atıyordu millete
2 aydır da sürekli sorun yaşadığı konular açıyor :LOL:
50-100tl ucuz diye böyle sağlayıcıları kullanmayın

eneskaya6

80+ Silver
yine comneti kullanmayıp rahatsız olanlar dolmuş 😄😄 türk insanı şaşırtmıyor.
neden diyeceksiniz Chery marka arac almıştık kullanmayanlar şikayetçi kullanan memnun, kuzenim Cf(çin)450sr aldı on numara memnun ama cevresinde kullanmayanlar şikayetci 😄😄
ayni şey comnette gecerli son 2 gün dışında herkes memnundu ama kullanmayanlar aylardır şikayetçi galiba
hem evde hem dukkanda kullanıyorum türknet türktelekom millenicom superonline hepsini kullandım sırasıyla %1 farkı yok hepsi birbirisinin aynısı

IMG_2821.jpeg

yine comneti kullanmayıp rahatsız olanlar dolmuş 😄😄 türk insanı şaşırtmıyor.
neden diyeceksiniz Chery marka arac almıştık kullanmayanlar şikayetçi kullanan memnun, kuzenim Cf(çin)450sr aldı on numara memnun ama cevresinde kullanmayanlar şikayetci 😄😄
ayni şey comnette gecerli son 2 gün dışında herkes memnundu ama kullanmayanlar aylardır şikayetçi galiba
hem evde hem dukkanda kullanıyorum türknet türktelekom millenicom superonline hepsini kullandım sırasıyla %1 farkı yok hepsi birbirisinin aynısı

Alıntıyı görüntüle
Şuanki problemde açıklama vs yok okul okuyan ödevi vs olan kişiler var ben dahil mobil internet bir yere kadar 3 gündür internetim bitmek üzere şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,163
Üyeler
164,625
Son üye
toriq
Top Bottom