Neler Yeni

🔴 Comnet İnternet Komple Gitti 🔴

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Öncelikle açıkça şunu belirtmek isterim ki benimde internetim gitti.

Ben daha önce yanlış hatırlamıyorsam forumdan herkese açık sekilde sadece referans kodu vs paylasmadım ve önermedim. Özelden ISS arayan arkadaşlara neden comneti seçmeleri gerektiğini yaşadığım süreçleri anlattım ekstra bir şekilde yalan bilgi paylaşmadım bunun sonucunda benim suana kadar refaransımla kayıt olan kişi sayısı 30 u geçmiş durumda daha hiçkimsedende bir şikayet almadım.

Şimdi gelelim konuya atılan saçma sapan mesajlara, Yok bu fiyata bu hizmet yok rezil bir firma yok kullanıcılarına allah sabır versin vs vs. Ben comnete 1.5 yılı aşkın süredir aktif olarak kullanmaktayım bu süre zarfında daha hiç bir sorun yaşamadım 1.5 yıldır en uygun fiyata en iyi internetimi kullanmaya devam ettim. Bunu altyapımın fiber oldugu için oldugunu söyleyebilirsiniz ki haklılık payınızda yok değil, ama simdi size sunu belirtmek istiyorum ki eğer altyapınız kötüyse hiçbi firma size düzgün bir internet sağlayamıyor. Zaten türknet,comnet,gibirnet,milenicom ve daha niceleri TürkTelekomun altyapısını kullanıyorlar bir sorun oldugunda türktelekomun destek ekiplerini yonlendirmek zorunda kalıyorlar. Firma seçerkenki göz önünde bulundurmanız gereken şeyler sırasıyla Fiyatlandırma politikası , Müşteri hizmetleri , Peeringler , Ortalama gecikme değerleri. Ben aynı bina aynı altyapı ile Türktelekom Türknet Kablonet ve Comnet kullandım, Bunların arasında en düşük ping oranını ve sorunsuz hizmet veren firma comnet oldu.

Bu sebeplerden ve bana sağlamıs oldukları hizmetlerden dolayı firmaya teşekkür ederim, forumdada 1 kere kötü deneyim yaşayıp firmayı yerin dibine gömen arkadaşlarada bir şey demiyorum artık. Firma size Taahütlü gibi ama Taahütsüz hizmet veriyor bundan faydalanıp iptal ettirin ve dünyanın en iyi ve en sorunsuz ISS firmaları olan türktelekom milenicom gibirnet türknet artık hangi firmaya geçmek isterseniz geçin.

Son düzenleme:

eneskaya6

80+ Silver
Şuanki problemde açıklama vs yok okul okuyan ödevi vs olan kişiler var ben dahil mobil internet bir yere kadar 3 gündür internetim bitmek üzere şuan
2-3 gündür baya çuvallamış durumdalar ama ben sorun yaşamıyorum o ilginc. acıklama olmaması sacmalık ve ne zaman gidereceklerini de belirtmiyorlar

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Ben daha önce yanlış hatırlamıyorsam forumdan herkese açık sekilde sadece referans kodu vs paylasmadım ve önermedim. ISS arayan arkadaşlara neden comneti seçmeleri gerektiğini yaşadığım süreçleri anlattım ekstra bir şekilde yalan bilgi paylaşmadım bunun sonucunda benim suana kadar refaransımla kayıt olan kişi sayısı 30 u geçmiş durumda daha hiçkimsedende bir şikayet almadım.

Şimdi gelelim konuya atılan saçma sapan mesajlara, Yok bu fiyata bu hizmet yok rezil bir firma yok kullanıcılarına allah sabır versin vs vs. Ben comnete 1.5 yılı aşkın süredir aktif olarak kullanmaktayım bu süre zarfında daha hiç bir sorun yaşamadım 1.5 yıldır en uygun fiyata en iyi internetimi kullanmaya devam ettim. Bunu altyapımın fiber oldugu için oldugunu söyleyebilirsiniz ki haklılık payınızda yok değil, ama simdi size sunu belirtmek istiyorum ki eğer altyapınız kötüyse hiçbi firma size düzgün bir internet sağlayamıyor. Zaten türknet,comnet,gibirnet,milenicom ve daha niceleri TürkTelekomun altyapısını kullanıyorlar bir sorun oldugunda türktelekomun destek ekiplerini yonlendirmek zorunda kalıyorlar. Firma seçerkenki göz önünde bulundurmanız gereken şeyler sırasıyla Fiyatlandırma politikası , Müşteri hizmetleri , Peeringler , Ortalama gecikme değerleri. Ben aynı bina aynı altyapı ile Türktelekom Türknet Kablonet ve Comnet kullandım, Bunların arasında en düşük ping oranını ve sorunsuz hizmet veren firma comnet oldu.

Bu sebeplerden ve bana sağlamıs oldukları hizmetlerden dolayı firmaya teşekkür ederim, forumdada 1 kere kötü deneyim yaşayıp firmayı yerin dibine gömen arkadaşlarada bir şey demiyorum artık. Firma size Taahütlü gibi ama Taahütsüz hizmet veriyor bundan faydalanıp iptal ettirin ve dünyanın en iyi ve en sorunsuz ISS firmaları olan türktelekom milenicom gibirnet türknet artık hangi firmaya geçmek isterseniz geçin.
Şu mesajı atmadan 10 dk önce internetim kesildi şuan geri gelmiş buda ayrı bir ironi :ROFLMAO:

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay

Ben daha önce yanlış hatırlamıyorsam forumdan herkese açık sekilde sadece referans kodu vs paylasmadım ve önermedim. ISS arayan arkadaşlara neden comneti seçmeleri gerektiğini yaşadığım süreçleri anlattım ekstra bir şekilde yalan bilgi paylaşmadım bunun sonucunda benim suana kadar refaransımla kayıt olan kişi sayısı 30 u geçmiş durumda daha hiçkimsedende bir şikayet almadım.

Hocam bende bi buçuk yıldan fazladır kullanıyorum fiber İstanbul.

Bu süreçte defalarca buna benzer sıkıntılar yaşandı. En fazla 4-5 ay sıkıntısız geçmiştir bu 4-5 aylık periyotlarda mutlaka derbi günleri internetin kullanılamaz durumda olması. Pppoe sıkıntısı şifrelerin değiştirilmesi bilgilerin saldırıyla ele geçirilmesi gibi daha sayamadığım bir sürü problem oldu. Kimisi 5 saatte çözüldü kimisi 1 saatte kimisi eski performansına ulaşması günler sürdü.

Herşeyi anlarım ama neden yalan söylüyorsunuz

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Birol Olcaytürkan
Ben dükkanda 100 mbit vdsl Comnet, evde 1Gbps Turknet kullanıyorum. Hiçbirinde şimdiye kadar sorun yaşamadım. Forumda bu firmaların konusuna bakarsanız herkes şikayetçi.. Tabi memnun olan hiçkimse yazmadığı için sanki firmalar sorunluymuş gibi görünüyor. İşyeri İstanbul Fatih, ev ise GOP

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Hocam bende bi buçuk yıldan fazladır kullanıyorum fiber İstanbul.

Bu süreçte defalarca buna benzer sıkıntılar yaşandı. En fazla 4-5 ay sıkıntısız geçmiştir bu 4-5 aylık periyotlarda mutlaka derbi günleri internetin kullanılamaz durumda olması. Pppoe sıkıntısı şifrelerin değiştirilmesi bilgilerin saldırıyla ele geçirilmesi gibi daha sayamadığım bir sürü problem oldu. Kimisi 5 saatte çözüldü kümisi 1 saatte kimisi eski performansına ulaşması günler sürdü.

Herşeyi anlarım ama neden yalan söylüyorsunuz
Yalanmı ?

Belki siz isanbul gibi nufusu 15 milyon olan bir şehirde oldugunuz için sorun yaşamıs benim ise mersin de yaşadıgım için sorun yaşamamış olamazmıyım.

Ve neden böyle bir konu hakkında yalan söyleme ihtiyacı duyuyim ki firma babamınmı anneminmi bana ne katkısı var sonda referans kodumu vermişim napmıs neden yalan söyliyim ?

basics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
guclu k
yılda 2-3 gün bu şekilde çöker, her yıl fikstir bu, 7gün ücretsiz hediye tanımlarlar bitince, özür dilerler, diğer iss'lerde böyle bir sorun olduğunda ne özür dilerler ne hediye tanımlarlar bir de fiyat x2 dir, ben comnetten razıyım :D

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Yalanmı ?

Belki siz isanbul gibi nufusu 15 milyon olan bir şehirde oldugunuz için sorun yaşamıs benim ise mersin de yaşadıgım için sorun yaşamamış olamazmıyım.

Ve neden böyle bir konu hakkında yalan söyleme ihtiyacı duyuyim ki firma babamınmı anneminmi bana ne katkısı var sonda referans kodumu vermişim napmıs neden yalan söyliyim ?
Dediğim problemlerde herkes etkilendi İstanbula özel değildi. Mersinde olmanız benim İstanbulda olmam hiçbir şeyi değiştirmez telegram grubu var dediğim olayların hepsi bu günkü gibi kesintilerdi. Bu kesintiden tüm iller etkilendi ve her ilden biri yazıyor internet yok diye.

Hala diyorum yalan söylemenizi anlamıyorum bende ucuz olduğu için bu firmadayım firma iyi olduğu için değil.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Dediğim problemlerde herkes etkilendi İstanbula özel değildi. Mersinde olmanız benim İstanbulda olmam hiçbir şeyi değiştirmez telegram grubu var dediğim olayların hepsi bu günkü gibi kesintilerdi. Bu kesintiden tüm iller etkilendi ve her ilden biri yazıyor internet yok diye.

Hala diyorum yalan söylemenizi anlamıyorum bende ucuz olduğu için bu firmadayım firma iyi olduğu için değil.
Ben dükkanda 100 mbit vdsl Comnet, evde 1Gbps Turknet kullanıyorum. Hiçbirinde şimdiye kadar sorun yaşamadım. Forumda bu firmaların konusuna bakarsanız herkes şikayetçi.. Tabi memnun olan hiçkimse yazmadığı için sanki firmalar sorunluymuş gibi görünüyor. İşyeri İstanbul Fatih, ev ise GOP
Ozaman hemen Mitra arkadaşımızada YALANCI diyelim hatta nicklerimizin başına Dikkat bu Phoenixxx tarafından doğrulanmıs YALANCIDIR yazalım

Top Bottom