Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,525
3 gündür 2-3 mbps. Dün 6 saat kadar internet yoktu. Bugün sorunsuz. Ama benimle aynı sorunu yaşayan 2 arkadaşımın şu an neti yine yok. Boş beleş bir firma. Aysonu kaç lira geçirirse geçirsin TTye geçiyorum. 3 ay önce denemek için geçmiştim. Bu sene bolca firma denediğim bir yıl oldu. Netspeed, milleni, gibirnet en son da bu. Hepsi aynı. 3 ay kullandım geçen 3 güne kadar sorunum yoktu hiç tavsiye de etmedim kimseye. Ama 3 günlük kullanıp 1 ay beleş kullanacağım diye hala bu firmayı övenleri de alkışlıyorum![]()
16 mbps vodafone kullanıyordum herkes ovuyordu bunu ucuz dıye ıyıkı gecmemiş şimdi 530 tl 50 mbps altyapımın son hızını alıyorum en azından paramızla rezıl olmuyoruz . Allah sabır versın size , geçmiş olsun sanırım sozlesme olmuyor bunda bence değişin gitsinBen 1 buçuk sene kullandım bu şekilde sorunu ilk defa gördüm hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisi degilki hocam şu fiyat politikası yüzünden bu tarz firmalara geciyoruz yoksa kimse istemez alt yapısında tt Turkcell turknet vs olup farklı firmaya geçmeyi.